Juventus: ügynöke szerint Pogba biztosan távozik a klubtól

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.01.29. 18:01
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Juventus 21 éves sztárja, a francia Paul Pogba két éven belül biztosan eligazol az „öreg hölgytől” – Mino Raiola, a játékos ügynöke legalábbis ezt állítja.

„Amennyiben Paul távozik a Juventustól, azt a legjobbért teszi meg. Ha nem az idén, akkor ez legkésőbb a következő évben megtörténik. Ő az egyetlen sztár, aki szerződtethető lesz a szezon végén, mivel Cristiano Ronaldót, Lionel Messit vagy Zlatan Ibrahimovicot senki sem tudja megvenni, tehát csakis Pogba maradt. Viszont ha valaki őt szeretné megszerezni, az a piacon uralkodó viszonyokat látva több mint 100 millió eurójába kerül majd" – mondta Raiola.

Paul Pogba 2012-ben csatlakozott a Juventushoz, amelyben azóta posztja egyik legjobbjává nőtte ki magát. A 22-szeres francia válogatott középpályás ebben a szezonban 26 tétmérkőzésen lépett pályára, és 8 gólt szerzett. Francia beszámolók szerint öt klub lenne hajlandó kifizetni a Juventus által kért 75 millió eurós vételárát, a Real Madrid, a Manchester United, a Manchester City, a Chelsea, valamint a Paris Saint-Germain.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik