Pápa: Lisztes érkezhet, Abwo után Jovánczai is távozhat

Vágólapra másolva!
2011.01.03. 09:14
Bárányos Zsolt és Tóth Norbert után újabb rutinos, egykori válogatott labdarúgó kerülhet a Lombard Pápa Termál FC-hez, a vezetőség ugyanis fölvette a kapcsolatot a Paksról távozó Lisztes Krisztiánnal.

A 49-szeres válogatott, 34 éves játékost ugyan hívja a Vecsés és a Pécsi MFC is, ám úgy tűnik, a Pápának nagy esélye van a szerződtetésére – annak ellenére, hogy más élvonalbeli együttesek is gondolkodnak a megszerzésén.

Híreink szerint Lisztes Krisztián a hét elején dönti el, melyik ajánlatot fogadja el. Az őszi idényt a hetedik helyen záró Lombard január 12-én kezdi a felkészülés.

Ami biztos, január 15-én az öt év után újrainduló terembajnokság szegedi selejtezőjében vesz részt a csapat, előtte és utána a már jól bevált napközis rendszerben hazai környezetben készül Véber György vezetőedző irányításával.

Az első felkészülési mérkőzést is Pápán játsszák Szűcs Lajosék, január 22-én a Slovan Bratislava vendégeskedik a Perutz Stadionban.

Lisztes Krisztián esetleges szerződtetése mellett nem lesz nagy mozgás a keretben, csupán egy vagy két játékos érkezése, illetve távozása várható. A szakmai stáb nem tart igényt Jovánczai Zoltánra és az ősszel a REAC-nál kölcsönben szereplő védőre, Mészáros Márkra, miként az is biztos – ahogy arról korábban már beszámoltunk –, hogy a közönségkedvenc David Abwo a lengyel élvonalbeli Zaglebie Lubinnál folytatja, egyelőre kölcsönben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik