Találatok a TEVA-VasasPlaket címkére

Találatok száma: 23

Vízilabda: Kis és Hosnyánszky közös nyilatkozatot adott ki a miértről

2010-06-13 12:40:59

A hét közepén a TEVA-VasasPlaket férfi vízilabdacsapatának két olimpiai bajnok kiválósága, Kis Gábor és Hosnyánszky Norbert nem kis meglepetést keltve a honi rivális Egerhez szerződött. A Vasasnál arra hivatkozva, hogy opciós joguk volt a játékosokra, jogi lépéseket terveznek. A két érintett pólós közös nyilatkozatot adott ki a történtekről Kis Gábor személyes honlapján, a kisgabor.hu internetes oldalon.

vízilabda TEVA-VasasPlaket Kis Gábor Hosnyánszky Norbert Eger

Kis Gábor és Hosnyánszky Egerbe igazolt

2010-06-10 14:02:50

Újabb két olimpiai bajnokát veszítette el a TEVA-VasasPlaket férfi vízilabdacsapata, hiszen ahogyan arra már a Nemzeti Sport is utalást tett, a napokban Rijekába szerződő Varga fivérek után Kis Gábor és Hosnyánszky Norbert is eligazolt. Utóbbi két kiválóság nem külföldi állomáshelyet választott, ők a honi rivális, ezüstérmes Egerrel állapodtak meg.

vízilabda TEVA-VasasPlaket Kis Gábor Hosnyánszky Norbert Eger

Férfi vízilabda: Kis Gábor és Hosnyánszky Egerbe igazolt

2010-06-10 13:23:47

Újabb két olimpiai bajnokát veszítette el a TEVA-VasasPlaket férfi vízilabdacsapata, hiszen ahogyan arra már a Nemzeti Sport is utalást tett, a napokban Rijekába szerződő Varga fivérek után Kis Gábor és Hosnyánszky Norbert is eligazolt. Utóbbi két kiválóság nem külföldi állomáshelyet választott, ők a honi rivális, ezüstérmes Egerrel állapodtak meg.

vízilabda TEVA-VasasPlaket Kis Gábor Hosnyánszky Norbert Eger

Férfi vízilabda: Kiss Gergely hazatérne, a Vasas az egyik célállomás

2010-06-08 07:17:59

A háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó, Kiss Gergely szívesen hazatérne montenegrói klubjából, a Primorac Kotorból. A balkezes bombázó már tárgyalt is magyar együttesekkel, de a végleges döntés még nem született meg.

vízilabda TEVA-VasasPlaket Steinmetz Ádám Kiss Gergely

A Vasasnak elég volt egy negyed a Honvéd ellen

2010-03-08 21:34:37

Az élvonalbeli férfi vízilabda-bajnokság alapszakaszának 18. fordulójában a címvédő TEVA-VasasPlaket a Domino-Honvédhoz látogatott és nyert tulajdonképpen egynegyednyi játék alatt.

vízilabda TEVA-VasasPlaket Domino-Honvéd

Jól felépített Vasas kontra magyar zsoldosokkal felálló Pro Recco

2009-04-12 04:00:26

Két magyar vízilabdacsapatért is szoríthatunk az európai kupasorozatok szerdai játéknapján. A Vasas hazai pályán fogadja a címvédő Pro Reccót az Euroliga negyeddöntőjének első mérkőzésén (19.30, tv: Sport2), míg a Szeged-Beton a görög Panioniosz otthonában játszik a LEN-kupa döntőjének első találkozóján.

TEVA-VasasPlaket Pro Recco Szeged-Beton Panioniosz LEN-kupa

A szerb bajnok hét gólon tartaná a Vasast a szombati mérkőzésen

2008-12-16 04:00:34

A vízilabda Euroliga D-csoportjának szuperrangadójára kerül sor szombaton a Komjádi uszodában. A TEVA-VasasPlaket–Partizan Beograd találkozó kapcsán Dejan Udovicsics, a szerb bajnok trénere sajtótájékoztatón válaszolt az újságírók kérdéseire Belgrádban.

TEVA-VasasPlaket Partizan Beograd

Hatból hat: a Vasas magabiztosan verte a Honvédot a rangadón

2008-11-20 04:00:27

Magabiztosan, 12–8-ra nyerte meg a TEVA-VasasPlaket a Domino-Honvéd elleni vasárnapi vízilabda-rangadót a Komjádi uszodában. Az angyalföldiek a kisebb sérülés miatt pihenő Varga Dénes nélkül is végig irányították a meccset, és jobb teljesítményt nyújtottak a Honvédnél, amely kétszer ugyan majdnem „utolérte” ellenfelét – de a mérkőzés (viszonylag) szorossá tételén kívül nem tudott többet elérni. A Vasas százszázalékos, és vezet a bajnokságban, míg a Honvéd két vereséggel a 4. helyen áll.

TEVA-VasasPlaket Honvéd-Domino

A Vasas nyert Egerben, így egy győzelemre van a bajnoki címtől

2008-05-02 00:00:20

A bajnoki döntő első meccsét Egerben a hazaiak nyerték egy hosszabbításos meccsen, majd pénteken a Vasas négy gólos győzelmet aratott a Komjádi uszodában. A harmadik találkozó a vártnál simábban alakult, a vendégek 10–7-re nyertek, így 2–1-re vezetnek a három győzelemig tartó párharcban.

TEVA-VasasPlaket Eger

A Vasas négy góllal legyőzte az Egert, és ezzel egyenlített

2008-04-29 00:00:21

Vasárnap a bajnoki döntő első mérkőzésén hazai pályán az Eger hosszabbítás után legyőzte a Vasast. A második találkozón a Komjádi uszodában Földi László csapata 11–7 arányban nyert, így egyenlített a három győzelemig tartó párharcban.

Eger TEVA-VasasPlaket

Hatalmas csatában nyerte meg a Vasas az ötödik meccset, így döntős

2008-04-20 00:00:22

A Domino-Honvéd és a Teva-Vasas Plaket ötödik alkalommal mérkőzött meg a férfi vízilabda ob I elődöntőjében. Az összesítésben 6–6-os állás után, egy mindent eldöntő ötödik találkozót rendeztek a Kőér utcában. A csapatok hatalmas csatát vívtak, a kiegyenlített mérkőzés végén a Vasas örülhetett 10–9-es győzelemnek, így ők játszanak az Egerrel a döntőben.

TEVA-VasasPlaket Domino-Honvéd

Győzött a Szeged-Beton, de a Vasasnál sem szomorkodhatnak

2008-03-25 00:00:33

Mind a Szeged, mind a Vasas számára egy esetleges hazai győzelem, vagy egy döntetlen lett volna a legmegfelelőbb a férfi vízilabda OB I alapszakaszának utolsó előtti fordulójának ma esti mérkőzésén. A Szeged végül 8-7-re megverte a Vasast, így ha nagy meglepetés nem történik, mindkét csapat a neki kedvezőbb ellenfelet kapja az elődöntőben.

TEVA-VasasPlaket Eger Szeged-Beton

A Kotor lesz a Vasas ellenfele a vízilabda Euroligában

2008-03-22 23:16:30

Szerencsésnek mondhatja magát a TEVA-VasasPlaket férfi vízilabdacsapata, mivel a három lehetséges ellenfél közül a legkönnyebbet kapta az Euroliga negyeddöntőjében. A Posillipo Napoli és a Mladost Zagreb nagyobb falat lett volna, de azért a Kotort sem szabad félvállról venniük Varga Dánieléknek.

TEVA-VasasPlaket

A Domino kiütötte a Varga-testvéreket nélkülöző bajnoki címvédőt

2008-02-21 00:00:30

Rangadónak indult, de a Varga-fivéreket nélkülöző vendégek pocsék teljesítménye nyomán a Domino-Honvéd 15-3-ra kiütötte a bajnoki címvédő Vasast a férfi vízilabda OB I 17. fordulójának vasárnapi találkozóján. A két együttes őszi mérkőzésén 9-7-re a Vasas nyert a Komjádi-uszodában, most azonban a hazaiak elképesztő fölénnyel vágtak vissza.

TEVA-VasasPlaket ob I férfi vízilabda

Vízilabda, férfi ob I: kétgólos egri siker a Komjádi uszodában

2008-02-09 00:00:28

Két góllal nyert a Brendon Eger együttese a Vasas ellen a férfi vízilabda ob I-es bajnokság 18. fordulójában.

TEVA-VasasPlaket férfi vízilabda

Férfi vízilabda ob I: csak látszólag volt könnyű a Vasas győzelme

2007-12-04 00:00:14

A címvédő Vasas együttese a papírformának megfelelően 11-5-re győzött az OSC ellen a férfi vízilabda ob I 11. fordulójának kedden megrendezett mérkőzésén. Meglepetés, hogy a meccs két negyed után még 2-2-re állt, azonban a bajnokcsapat a harmadik és a negyedik felvonásban kilenc gólt dobtak, és csak hármat kaptak.

TEVA-VasasPlaket OSC

A Honvéd Szuperkupa-győzelemmel vett elégtételt az angyalföldieken

2007-11-07 00:00:11

Újabb presztízsütközetet vívott egymással az újdonsült bajnok Vasas és a korábbi évek egyeduralkodója, a Domino-BHSE: a magyar férfi vízilabázás két meghatározó klubcsapata a Szuperkupáért csapott össze a Kőér utcai uszodában. A mérkőzést 11-8-ra a 2007-es ezüstérmes Honvéd nyerte, így némi elégtételt vett az utóbbi időszakban elszenvedett vereségekért. A mérkőzés legjobbja a hatgólos Kiss Gergely volt.

Domino

Földi aláírná, ha csapata „csak” az ötödik meccsen lenne bajnok

2007-06-17 00:00:11

Földi László, a TEVA-VasasPlaket férfi vízilabdacsapatának edzője óvatosan nyilatkozott a a Honvéd elleni második győzelem után, és hangsúlyozta, hogy az angyalföldieknek nem szabad elbízniuk magukat, hiszen még egy mérkőzést nyerniük kell a bajnoki döntőben az aranyérem megszerzéséhez. Kovács István, a vendégek trénere szerint elsősorban figyelmetlenségek okozták azt, hogy együttese a harmadik negyedvégén hétgólos hátrányban is volt.

döntő Domino-BHSE

Nem jutottak az Euroliga négyes döntőjébe az angyalföldiek

2007-05-27 00:00:19

Nem jutott a legjobb négy közé a Vasas férfi vízilabdacsapata, hiszen két góllal kikapott a címvédő Jug Dubrovnik otthonában az Euroliga negyeddöntőjének visszavágóján. Ez azért nem volt a elég a négyes döntőbe jutáshoz, mert az angyalföldiek az első találkozón csupán egyetlen góllal verték a horvát gárdát.

TEVA-VasasPlaket Jug Dubrovnik

Könnyed győzelmet aratott a címvédő Honvéd és a Vasas is

2007-05-16 00:00:09

A címvédő Domino-BHSE és az állandó kihívónak számító TEVA-VasasPlaket is nagy különbséggel győzött a hétvégi fordulóban, a férfi vízilabda ob I-ben. A Honvéd Szolnokon vendégeskedett, és hét góllal verte meg a derekasan küzdő hazaiakat, míg az angyalföldiek a Neptunt fogadták a Komjádi-uszodában, és nyertek könnyedén 27-5-re.

Honvéd