Találatok a Niederkorn címkére

Találatok száma: 4

NB I: Lelkileg megviselte a csapatot a kupabúcsú – Supka

2018-08-05 22:19:37

A Budapest Honvéd a Paks elleni 1–0-s bajnoki sikerrel vigasztalódott az Európa-ligától való búcsú után, amely vasárnapra nem tűnt el nyomtalanul Supka Attila és a játékosok fejéből sem. A kispestiek vezetőedzője a sajtótájékoztatón beszélt arról, hogy lelkileg mennyire megviselte őket a kiesés, továbbá nemtetszését fejezte ki, hogy a nyári melegben délután hat órakor kellett pályára lépniük. A paksiakat Csertői Aurél eltiltása alatt irányító Németh Zoltán a rossz bajnoki rajt okait boncolgatta. 

labdarúgó NB I Supka Attila Paks Németh Zoltán Niederkorn Európa-liga-selejtező

El: a Honvéd odahaza egy góllal nyert a Niederkorn ellen

2018-07-26 18:45:11

A labdarúgó Európa-liga második selejtezőkörében, a párharc első felvonásán a Budapest Honvéd Baráth Botond góljának köszönhetően 1–0-ra legyőzte a Progres Niederkornt a Bozsik-stadionban. A párharc visszavágóját augusztus 2-án 19 órától rendezik meg Luxemburgban.

Progres Niederkorn Niederkorn Honvéd Európa-liga-selejtező Európa-liga El-selejtező

A kényszercsatár gólja döntött, a Honvéd kiszenvedte a győzelmet

2018-07-26 14:55:32

A labdarúgó Európa-liga második selejtezőkörében, a párharc első felvonásán a Budapest Honvéd Baráth Botond góljának köszönhetően 1–0-ra legyőzte a Progres Niederkornt a Bozsik-stadionban. A visszavágót augusztus 2-án 19 órától rendezik meg Luxemburgban.

Progres Niederkorn Niederkorn Honvéd Európa-liga-selejtező Európa-liga El-selejtező

El: előnnyel ment a Rangers Luxemburgba, de kiesett

2017-07-04 21:39:42

Nem kis meglepetéssel zárult a labdarúgó Európa-liga első selejtezőkörének keddi játéknapja. A Rangers 1–0-s előnnyel utazott a luxemburgi Progres Niederkornhoz, ám 2–0-s vereséget szenvedett, így a patinás skót klub búcsúzott a sorozattól.

Rangers Niederkorn El-selejtező