Találatok a Michel Platini címkére

Találatok száma: 219

A Bayern elleni csodagól szerzője hiába villogott a Bayern mezében

2019-02-28 22:14:38

Ember tervez, Isten végez – legalábbis ezzel szoktuk vigasztalni magunkat és egymást, ha szokás kudarcot vallunk. Igaz ez a labdarúgás világának egyik legérdekesebb szegmensére, az átigazolásokra is. Feleség, szülő, részegség, szolárium, luxuskocsi, emberrablás, halálos fenyegetés, kapzsi ügynök, bruttósítás, elromlott faxgép, veszkócsizma, az Úr szava, egy izlandi vulkán, anya-lánya szex, másnaposság, pár lyukas fog, HIV-es pletyka, irigy elvtárs, a brazil kormány, letartóztatás, pénzfeldobás, kutyaugatás, tűzoltóautó és Sharon Stone miatt is maradt már el átigazolás. NEMRÉG INDULÓ SOROZATUNK A MEGHIÚSULT ÁTIGAZOLÁSOKKAL FOGLALKOZIK. ÍME, A HARMADIK  RÉSZ!

majdnem-transzferek Saarbrücken Rabah Madzser Michel Platini Liverpool Lahdar Bellumi

Gullit ingyen sem kellett, Maradona inkább katona lett, nem a Juventusé

2019-02-27 18:41:17

Ember tervez, Isten végez – legalábbis ezzel szoktuk vigasztalni magunkat és egymást, ha szokás szerint kudarcot vallunk. Igaz ez a labdarúgás világának egyik legérdekesebb szegmensére, az átigazolásokra is. Feleség, szülő, részegség, szolárium, luxuskocsi, emberrablás, halálos fenyegetés, kapzsi ügynök, bruttósítás, elromlott faxgép, veszkócsizma, az Úr szava, egy izlandi vulkán, anya-lánya szex, másnaposság, pár lyukas fog, HIV-es pletyka, irigy elvtárs, a brazil kormány, letartóztatás, pénzfeldobás, kutyaugatás, tűzoltóautó és Sharon Stone miatt is maradt már el átigazolás. NEMRÉG INDULÓ SOROZATUNK A MEGHIÚSULT ÁTIGAZOLÁSOKKAL FOGLALKOZIK. ÍME, A MÁSODIK RÉSZ!

spanyol átigazolás nemzetközi átigazolás majdnem-transzferek angol átigazolás Valencia Sir Bobby Robson

Platini csúcsra vezette a francia futballt, majd ott termett a Marseille is

2018-10-09 17:54:20

A 2018-as esztendő kiemelkedő sporteseményeinek összegzése keretében folytatjuk hétrészes sorozatunkat, amelyet a francia válogatott második világbajnoki címe tiszteletére indítottunk: francia futballkalandozásunk negyedik epizódjában Michel Platini és a nyolcvanas évek dicsfényben fürdő válogatottja, valamint egy másik aranylabdás, Jean-Pierre Papin és a Marseille alakítja a főszerepet.

francia válogatott Michel Platini Marseille Jean-Pierre Papin Franciaország

UEFA: botrány a láthatáron – Infantino mentette meg a PSG és a Man. City bőrét?

2018-11-02 23:19:42

A német Der Spiegel „Football Leaks” címmel sorozatot indított, amelyben az európai futball több milliárd eurós ügyleteiről rántja le a leplet. A november 2-i jelentésben leírtak akár jelentős botrányt is kiválthatnak a világfutballban. Állítják, hogy Gianni Infantino jelenlegi FIFA-elnök (akkori UEFA-főtitkár) és Michel Platini korábbi UEFA-elnök segítségével kerülte el a pénzügyi fair play megszegéséért járó szankciókat a francia Paris Saint-Germain és az angol Manchester City.

UEFA PSG Michel Platini Manchester City Gianni Infantino FIFA

FIFA: Platini áldozatnak érzi magát, pert indított

2018-10-12 17:06:28

Feljelentést tett az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) korábbi elnöke, Michel Platini, aki úgy véli, a nemzetközi szövetség (FIFA) tisztviselői összefogtak ellene, hogy eltávolítsák a futball vérkeringéséből.

UEFA Michel Platini FIFA

Juventus: Platinit meglepte C. Ronaldo szerződtetése

2018-08-30 14:01:07

„Nem értem Cristiano Ronaldo átigazolását a Juventushoz” – nyilatkozott a L'Équipe-nek a háromszoros aranylabdás volt Juve-játékos, és egykori UEFA-elnök Michel Platini.

Michel Platini Juventus Cristiano Ronaldo

C. Ronaldo és Messi vb-arany nélkül? Puskás, Zico, Platini, Van Basten dettó...

2010-01-25 15:21:40

Nagyon úgy néz ki, korunk két legjobb labdarúgója, Lionel Messi és Cristiano Ronaldo nem lesz világbajnok – az argentin klasszis legalább annyival vigasztalhatja magát, hogy egyszer azért a döntőig eljutott (bár ott helyzetet rontott), míg a portugál Európa-bajnok lett. De nehogy azt higgye a fiatalabb generáció, hogy a zseniális, aranylabdás futballisták a nemzeti csapatukkal is mind felültek a világ tetejére, nézzék csak!

vb-történelem vb-sztorik sportlegek labdarúgás Szovjetunió Ronaldo

Amikor a franciáknál (is) a szex miatt ugrott a vb-siker

2018-06-29 12:12:56

A férfiak köztudottan angyalok, de amikor össze vannak zárva férfitársaikkal, messze családjuktól, akkor pláne szentek, a nagy tornák alatt pedig különösképpen távol tartják magukat a női szurkolóktól. Na jó, nem is – sokan csapattársuk nejére vetettek szemet, és volt, aki saját szövetsége elnökét tette magáévá.

vb-sztorik vb 2018 szex foci vb 2018 Wayne Bridge Michel Platini

FIFA: Michel Platinit tisztázta a svájci ügyészség

2018-05-26 19:26:43

Michel Platini korábbi UEFA-elnök ügyvédei szerint a svájci ügyészség tisztázta korrupciós vádak alól a sportvezetőt.

korrupció UEFA Sepp Blatter Michel Platini FIFA

Vb 1998: Platiniék trükköztek, hogy a döntőig elkerüljék a brazilokat

2018-05-18 14:59:21

A korrupciós botrány miatt négy évig tartó eltiltását töltő korábbi UEFA-elnök, Michel Platini a francia Bleu Sport adásában elárulta, az 1998-as francia rendezésű világbajnokság előtt manipulálták a csoportok sorsolását, hogy a házigazdák ne kerülhessenek össze a címvédő brazilokkal, csak a fináléban.

világbajnokság vb 1998 labdarúgó-világbajnokság labdarúgó-vb Michel Platini

UEFA: Platini eltiltását a svájci bíróság is helybenhagyta

2017-07-06 19:02:39

A svájci legfelsőbb bíróság elutasította Michel Platininek, az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) volt elnökének a keresetét, melyet négyéves eltiltása eltörléséért nyújtott be.

UEFA Michel Platini CAS

FIFA: 1300 oldalas jelentés készült a korrupcióról

2017-03-31 18:06:38

A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) 22 hónapos belső vizsgálat után elkészítette jelentését a szervezetben korábban tapasztalt magas szintű korrupcióról és törvényszegésekről, az 1300 oldalas anyagot pedig átadta a svájci hatóságoknak.

korrupció Michel Platini Joseph Blatter Gianni Infantino FIFA

Platini: Blatter a legönzőbb személy, akivel valaha találkoztam

2017-03-30 21:49:25

Michel Platini, az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) korábbi elnöke a Le Monde-nak nyilatkozva beszélt a futballal kapcsolatos tevékenységektől szintén eltiltott korábbi FIFA-elnökről, Sepp Blatterről, aki szerinte a skalpját akarta.

UEFA Sepp Blatter Michel Platini FIFA

UEFA: Platini továbbra is kap pénzt? A szövetség tagad!

2016-09-19 20:11:07

A Frankfurter Allgemeine Zeitung értesülése szerint az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) előző elnöke, az eltiltott Michel Platini továbbra is kap pénzt a szervezettől.

Michel Platini UEFA

UEFA: döntöttek, szlovén utódja lett Michel Platininek

2016-09-14 11:18:27

A szlovén Aleksander Ceferint választották meg az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) elnökének a szervezet szerdai, athéni kongresszusán.

elnökválasztás UEFA Michel Platini Michael van Praag Aleksander Ceferin

UEFA: A legkisebb hibát sem követtem el – Platini

2016-09-14 10:47:43

„Tiszta a lelkiismeretem” – jelentette ki Michel Platini, az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) eltiltott elnöke szerdán a szervezet athéni kongresszusán.

UEFA Michel Platini FIFA

UEFA: Michel Platini felszólalhat az elnökválasztáson

2016-09-12 15:29:09

Megkapta a szükséges engedélyeket, így Michel Platini, az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) leköszönő elnöke – akit mindennemű futballal kapcsolatos tevékenységtől eltiltottak – felszólalhat a szervezet szerdai tisztújító kongresszusán.

UEFA Michel Platini

UEFA: hivatalos, hogy három jelölt indul az elnöki posztért

2016-07-22 21:49:04

Hivatalossá vált, hogy a holland Michael van Praag, a spanyol Ángel María Villar és a szlovén Aleksandar Ceferin száll versenybe az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) elnöki posztjáért. A választást az UEFA athéni kongresszusán, szeptember 14-én tartják.

UEFA Michel Platini Michael van Praag Angel María Villar Aleksandar Ceferin

Eb 2016: Platini valószínűleg a döntőn sem lesz ott

2016-07-09 12:01:39

Michel Platini, az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) előző elnöke valószínűleg nem lesz ott a franciaországi Európa-bajnokság vasárnapi döntőjén.

portugál válogatott francia válogatott Portugália Michel Platini Franciaország Euro 2016

Eb 2016: Griezmann beérte Henryt, csak Platini előzi meg

2016-07-07 22:51:33

A labdarúgó Európa-bajnokságon a házigazda francia válogatott gólfelelőse, Antoine Griezmann a németek elleni elődöntős két találatával holtversenyben a valaha volt második legjobb góllövője lett a „kékeknek".

francia válogatott foci Eb 2016 Thierry Henry Michel Platini Euro 2016 Eb 2016