Akik hozzáadhatnának a csapat játékához!

2469347 24693472469347 2469347
Vágólapra másolva!
2015.12.09. 19:12
Vannak olyan játékosok, akik keveset játszanak, pedig megérdemelnék a lehetőséget. Vadis Odjidja: Bő egy éve erősíti a gárdát. A középpálya...

Vannak olyan játékosok, akik keveset játszanak, pedig megérdemelnék a lehetőséget.Vannak olyan játékosok, akik keveset játszanak, pedig megérdemelnék a lehetőséget.

Vadis Odjidja: Bő egy éve erősíti a gárdát. A középpálya közepén és a jobb oldalon is bevethető. Akár még irányítót is tudna játszani, de alig kap lehetőséget.

Pedig a testfelépítése megvan a Premier ligához, és valószínűleg kreativitása is van. Azért legalább a padon láthatjuk a nevét.

Declan Rudd: Ruddy már nem először hibázik a szezon során. Jobbat tenne neki, ha méltó kihívója lenne. Ezt Neil is látja és a Watford ellen Rudd védett.

Rudd január 16-ikán lesz 25 éves, ráadásul 1999-től 2008-ig a Norwich akadémiáján nevelkedett. A Preston-i kölcsönadások jót tettek neki. Ott védhetett bőven.

Youssouf Mulumbu: O'Neil, Dorrans, Tettey és Mulumbu. O'Neil rutinos, de gyakran szed össze sárga lapokat.

Dorrans a középpálya bármelyik részén bevethető és Mulumbu-val egykor a West Bromwich-ban is együtt fociztak. Tettey formája visszaesett.

Matt Jarvis: Szinte már felépült és ha összeszedi magát, lökést adhat a csapatnak.

A West Ham-nél fokozatosan legyengült a teljesítménye, ezért is került a Norwich-hoz, ráadásul egy szélső a csapatba mindig jól jön.

Remélhetőleg a Norwich-ban újra megtalálja régi önmagát.

Kyle Lafferty: Szeretne a 2016-os EB-n játszani, ami érthető, de eddig csak 1 bajnoki gólja van a Norwich-nál.

Ha tényleg bizonyítani akarna, akkor lője a gólokat, vigye a csapatot és játszani fog az EB-n, vagy menjen kölcsönbe.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik