Az Olsson sztory!

2469347 24693472469347 2469347
Vágólapra másolva!
2015.02.09. 22:02
Martin Olsson-ért nagy volt az érdeklődés a téli átigazolási időszakban, de végül maradt! Egy hajszálon múlott, hogy ne a Norwich-nál maradjon...

Martin Olsson-ért nagy volt az érdeklődés a téli átigazolási időszakban, de végül maradt! Egy hajszálon múlott, hogy ne a Norwich-nál maradjon, de hogy miért is volt közel a távozása az mos kiderül.Martin Olsson-ért nagy volt az érdeklődés a téli átigazolási időszakban, de végül maradt! Egy hajszálon múlott, hogy ne a Norwich-nál maradjon, de hogy miért is volt közel a távozása az mos kiderül.

A 26 éves balszélső távozását valószínűleg csak Garrido nem sajnálta volna, mert pont miatta van mellőzve a kezdő csapatból.

A Norwich kiesése után nagy volt az érdeklődés Olsson iránt. A Swansea és a West Ham nevét emlegették főleg.

Utóbbi csapat nem meglepő, mert a kalapácsosokat irányító Sam Allardyce, a Blackburn-nél már dolgozott együtt Ollson-nal.

A Swansea-vel már szinte meg is egyezett, de a két klub nem tudott egymással, így a játékos maradt.

A mostani átigazolási szezonban a West Bromwich Albion érdeklődött élénken, a svéd játékos iránt. Először arról volt szó, hogy ő megy és Dorrans jön, de ebből nem lett semmi.

Az átigazolási időszak utolsó óráin Olsson már megjelent a WBA orvosi stábjánál, és a WBA hajlott is a Norwich kívánságára, mi szerint a kanáriak pénzt kapnak a játékos iránt, de most Ollson és a WBA között nem volt meg az összhang.

A svéd játékos csak olyan szerződést írt volna alá, melynek értelmében ha a csapat kiesik, ő ingyen távozhatna. Ez nem tetszett a West Bromwich-nak, ezért ez az üzlet is kútba esett.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik