BVB: provokatív Aubameyang-fotó, nincs vége a maszkos ügynek

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.04.06. 18:09
Még mindig nincs vége Pierre-Emerick Aubameyang maszkos ügyének: a Borussia Dortmund labdarúgójára pénzbüntetést szabott ki a Bundesligában szereplő klub, majd jött az újabb fejlemény.

A gaboni támadó testvére, Willy Aubameyang egy fotót osztott meg közösségi oldalán, melyen azt a maszkot viseli, amit a Dortmundban futballozó fivére a fejére húzott a Schalke elleni Ruhr-vidéki derbin (1–1) szerzett gólját követően. A képen ráadásul ott van a 2015–2016-os szezon legjobb játékosának járó díj is, ami tovább erősíti a provokációs szándékot.amit a Dortmundban futballozó fivére a fejére húzott a Schalke elleni Ruhr-vidéki derbin (1–1) szerzett gólját követően. A képen ráadásul ott van a 2015–2016-os szezon legjobb játékosának járó díj is, ami tovább erősíti a provokációs szándékot.

A szuperhősös maszk azért élezte ki az ellentéteket, mert Aubameyang személyi szponzora, a Nike készítette, miközben a Borussia Dortmund mezszállítója a Puma. A 27 esztendős támadót 50 ezer euróra megbüntette a klub. „Konstruktív beszélgetést folytattunk vele – utalt Aubameyangra Michael Zorc, a BVB klubmenedzsere a Bildnek. – Nem volt teljesen tisztában a gólörömének következményeivel. De mi nem tudtuk elfogadni és szankcionáltuk. Végül ő is belátta, ez nem történik meg újra.”

92'min ça va à 8000 Woulala #aubameyang #bvb #mask #philippplein #17 #flash #goodjob #mybroisthebest

5,150 Likes, 61 Comments - Willy.Aubameyang (@willy.aubameyang) on Instagram: "92'min ça va à 8000 Woulala #aubameyang #bvb #mask #philippplein #17 #flash #goodjob..."

 

Aubameyangnak lesz ideje gondolkodni, hiszen kihagyta csapata csütörtöki edzését regenerációs célból. Nem edzett Marco Reus sem, Marcel Schmelzer viszont a visszatérés kapujában.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik