BVB: a kapitány visszatér a Bayern ellen, Reus nem játszik?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.04.06. 16:25
Minden bizonnyal kihagyja a Bayern München elleni szuperrangadót Marco Reus, a német élvonalbeli Borussia Dortmund labdarúgója. A hetek óta izomsérüléssel bajlódó támadó a hírek szerint továbbra sem bevethető.

A Borussia Dortmund a Bundesliga hétközi fordulójában hazai pályán 3–0-ra győzte le a Hamburgot. A csapat nagy része pihenőt kapott és csak regenerációs programot végzett, a keddi találkozón nem játszók viszont Thomas Tuchel vezetőedző vezényletével tréningeztek a Bayern München elleni idegenbeli rangadóra.

Marco Reus továbbra sem edzett, a sport1.de beszámolója szerint csak kocogott a pálya körül, így a honlap szerint minden bizonnyal kihagyja a bajorok elleni találkozót. A 27 éves támadó peches szezont fut, eddig mindössze 11 bajnokin játszott. Jó hír viszont Thomas Tuchel számára, hogy a csapatkapitány Marcel Schmelzer – aki kihagyta a Hamburg elleni mérkőzést hátfájdalmai miatt – újra teljes értékű edzésmunkát végzett, és ott lehet a pályán a Bayern ellen.

A Bayern 27 forduló után 65 ponttal vezeti a tabellát, a Borussia Dortmund a negyedik 50 ponttal. A szombaton 18.30-kor kezdődő rangadót élőben követheti a Nemzeti Sport Online-on!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik