Grafika: iszonyú szoros – a Hertha a 3., de akár 10. is lehet

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.04.23. 11:38
Négy forduló van hátra a Bundesliga 2015–2016-os szezonjából, amelyet a Bayern München már ezen a hétvégén megnyerhet, éppen Dárdai Pál csapata, a Hertha BSC otthonában. A Dortmund sem végezhet a második helynél hátrább, de innentől lefelé nagyon szoros a mezőny és óriási küzdelem várható minden egyes helyért.

A transfermarkt.de készített egy látványos grafikát, amelyen azt szemlélteti, hogy a 18 csapatos mezőny tagjai hol végezhetnek a tabellán a legjobb, illetve a legrosszabb esetben. a 18 csapatos mezőny tagjai hol végezhetnek a tabellán a legjobb, illetve a legrosszabb esetben.

Így változhat a Bundesliga tabellája (Forrás: transfermarkt.de)
Így változhat a Bundesliga tabellája (Forrás: transfermarkt.de)

A jelenleg 11. Darmstadt akár az ötödik helyen is végezhet, de ki is eshet az élvonalból. Ugyanez igaz a Wolfsburgra, amely legjobb esetben a negyedik lehet. A Hertha lehet harmadik (ez BL-indulást jelentene), de akár a tizedik helyre is visszaeshet.

A grafika szerint a Kleinheisler Lászlót a soraiban tudó Werder Bremen a nyolcadik és az utolsó hely között ingázhat – igaz, a grafika megjelenése óta a brémaiak 2–1-re kikaptak Hamburgban, a tabella első fele már aligha lesz meg. A Hannover legjobb esetben a 15. helyre érhet be, de még az osztályozót jelentő 16. helyért is irgalmatlanul kell hajráznia. Az Eintracht Frankfurt is bőven léphet feljebb, de Huszti Szabolcs klubjánál szintén a bennmaradás a cél.

NÉMETORSZÁG, BUNDESLIGA
31. FORDULÓ

15.30: Wolfsburg–Augsburg
15.30: VfB Stuttgart–Borussia Dortmund
15.30: 1. FC Köln–Darmstadt
15.30: Hertha BSC–Bayern München (Tv: Eurosport2)
15.30: Ingolstadt–Hannover
18.30: Schalke 04–Bayer Leverkusen (Tv: Eurosport2)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik