HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2016.03.21 17:32 Frissítve: 2016.03.21 17:54

Bayern: még csak 19 éves, de innen akar visszavonulni

Kingsley Coman, a német élvonalbeli labdarúgó­-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Bayern München játékosa a bajor klubban szeretné befejezni a pályafutását.

HIRDETÉS

 

Coman a nyáron hétmillió euróért érkezett két évre kölcsönbe az olasz Juventustól, ráadásul a németeknek 21 millió euróért opciós joguk van a 19 esztendős játékos végleges megvásárlására.

A francia támadó remekül beilleszkedett a bajoroknál, akiknél nem titkoltan nagyszerűen érzi magát, és el tudja képzelni, hogy a Bayernben fejezze be a pályafutását.

„A sikeres karriert magukénak tudók általában nem vándorolnak sokat. A világ három legjobb klubjának egyikénél vagyok, így egyáltalán nem bánnám, ha itt kellene eltöltenem a teljes pályafutásomat” – nyilatkozta Coman.

A fiatal játékos kulcsszerepet játszott a Juventus elleni 4–2-es győzelemben a Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő visszavágóján, a müncheni mérkőzésen gólt és gólpasszt jegyzett.

„A Juventus felett aratott győzelem az egyik legjobb dolog, ami megtörtént velem eddigi karrierem során. Pep Guardiola azt kérte tőlem, hogy próbáljam meg a legjobbamat nyújtani, én pedig igyekeztem eleget tenni a kérésének. Jelenleg ő a világ legjobb edzője, taktikai szempontból mindenképpen. Nem tudom neki eléggé megköszönni, amit értem tett. Próbálok mindent beleadni a fejlődésem érdekében, és érzem, hogy napról napra jobb játékossá válok” – mondta a francia válogatott futballista.

Coman 27 meccsen 6 gólt szerzett a mostani szezonban, novemberben pedig a francia válogatottban is bemutatkozhatott a Németország ellen 2–0-ra megnyert felkészülési mérkőzésen.

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.11.10 15:30:34

Német labdarúgás nemzetisport.hu

A müncheniek kétszer is vezettek Lewandowski góljaival, ám Reus kétszer egyenlített, Paco Alcácer meg döntött.

2018.11.10 10:56:46

Német labdarúgás TÓTH ÁDÁM

A lipcsei együttes kapusa nagyon örül annak, hogy Willi Orbán a magyar válogatottat választotta.

2018.11.02 23:34:34

Német labdarúgás MONCZ ATTILA

ALAPVONAL. „Két lábbal álljunk a földön, és legyünk szenvedélyesek. Mindenkinek a fekete-sárgákért kell égnie. Új játékfilozófiára, egyértelmű identitásra és összetéveszthetetlen játékstílusra van szükségünk.”

2018.10.30 23:51:47

Német labdarúgás TÓTH ÁDÁM

ALAPVONAL. „Egyetlen sajtótájékoztató alatt romba döntötték mindazt, amit az elmúlt évtizedek kemény munkájával elértek. Sosem gondoltam volna, hogy ennyi gyengeséget látok a Bayern vezetőitől.”

2018.10.27 09:37:05

Német labdarúgás nemzetisport.hu

Nem játszott csúcsformában Dárdai Pál együttese, mégis pontot szerzett • A Bayern nyert Mainzban.

HIRDETÉS
HIRDETÉS