Bayern: „Lewandowski soha nem volt a Real fő célpontja”

Vágólapra másolva!
2018.10.04. 19:59
null
Robert Lewandowski 2014 óta a Bayern München játékosa (Fotó: AFP)
Robert Lewandowski volt ügynöke, Cesary Kucharski szerint a sajtóban megjelenő hírek ellenére a lengyel támadó soha nem volt a Real Madrid első számú kiszemeltje, és nem tudja elképzelni, hogy a Bayern München csatára valaha is kierőszakolná a távozását.

Robert Lewandowski Real Madridba történő átigazolása már több éve visszatérő téma a nyári átigazolási időszakban. A támadó februárban lecserélte ügynökét, Cesary Kucharskit a „szupermenedzser” hírében álló Pini Zahavira, sajtóhírek szerint azért, hogy elősegítse a távozását. A lengyel játékos végül mégis maradt a Bayern Münchennél. Kucharski a német Sport1-nek beszélt arról, mi is történt valójában a kiváló támadó körül:

„Lewandowski soha nem volt a Real fő célpontja” – nyilatkozta a játékosügynök, aki kijelentette, hogy egykori ügyfele nem az a futballista, aki kierőszakolja a távozását: „Tudja, hogy ha sztrájkolna, azzal csak a róla kialakult képet rombolná le Németországban. Karl-Heinz Rummenigge és Uli Hoeness (a Bayern Münchent működtető gazdasági társaság vezérigazgatója és a klub elnöke – a szerk.) rengeteg tapasztalattal rendelkezik, egykor ők is futballisták voltak, így teljesen meg tudják érteni egy labdarúgó távlati terveit és felelősségét. Tudják, hogy a játékosok különböznek azoktól, akik meghozzák a döntéseket. Robert egy igazi profi és szeret a Bayernben játszani” – tette hozzá Kucharski, aki arról is beszélt, hogy miért váltotta le őt Lewandowski.

„Kapcsolatunk végén konfliktusunk lett az anyagiakhoz való hozzáállása miatt, a figyelme kezdett a futballon kívülre kerülni.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik