Bundesliga: Neuert sikeresen megműtötték, Sommer az Instagramon búcsúzott

B. A.B. A.
Vágólapra másolva!
2023.08.07. 19:36
null
Manuel Neuer hamarosan visszatérhet a Bayern München kapujába (Fotó: Getty Images)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Bayern München két kapusáról is jelentek meg új hírek. Manuel Neuer vádliműtétje sikeres volt, így folytathatja a rehabilitációt, miközben Yann Sommer elbúcsúzott a bajoroktól, majd az olasz Internazionale bejelentette az igazolást.

Yann Sommer 2023 januárjában igazolt a Borussia Mönchengladbachtól a Bayern Münchenbe, mert Manuel Neuer síelés közben megsérült.

A kicker.de értesülései szerint Neuer átesett a sikeres vádliműtéten, így folytathatja a rehabilitációt. A Bayern a klub honlapján azt írja, hogy a kapus jobb szárkapocscsontjából sikeresen eltávolították a fémlemezt.

Sommer a német portál szerint Olaszországban járt orvosi vizsgálaton, majd aláírt a BL-döntős Internazionaléhoz. Sommer Instagram-oldalán már el is búcsúzott a Bayern-szurkolóktól. „Egy izgalmas utazás véget ér. Szeretném kifejezni a hálámat mindenkinek a Bayern Münchennél, a csapattársaimnak, az edzőknek, a stábnak és mindenki másnak, beleértve a csodálatos szurkolókat is, akik olyan élménnyé tették ebben a nagyszerű klubban töltött időmet, amit sohasem fogok elfelejteni! Köszönök mindent, és további sok sikert kívánok!” – írta a svájci kapus. Sommer 2026-ig szól szerződést írt alá az Internél.



A bajorok első számú kapusa így ideiglenesen Sven Ulreich lehet, aki akár már a Bayern első tétmérkőzésén, az RB Leipzig elleni Szuperkupa-találkozón kapuba állhat augusztus 12-én, szombaton.

NÉMET SZUPERKUPA
20.45:
Bayern München–RB Leipzig (Tv: Arena4) – élőben az NSO-n!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik