Bayern: Manuel Neuer 2-3 hét múlva újra edzésbe állhat

Vágólapra másolva!
2023.08.19. 12:11
null
Neuer két-három hét múlva újra edzésbe állhat (Fotó: AFP)
A németek világbajnok kapusa, Manuel Neuer két-három hét múlva edzhet újra súlyos sérülését követően a Bayern München labdarúgócsapatában.

A bajorok vezetőedzője, Thomas Tuchel – akinek Lőw Zsolt a segítője – elmondta, hogy miután a 37 éves kapus csatlakozhat az együtteshez, minden fel fog gyorsulni a teljes visszatéréséig.

Neuer decemberben síbalesetet szenvedett, eltörött a lába. A Bayern remélte, hogy már nyáron, a 2023–2024-es idény rajtja előtt visszatér, de ez nem következett be.

Jan-Christian Dreesen, a Bayern vezérigazgatója is derűsen nyilatkozott, mert erre a hírre néhány héttel korábban nem lehetett számítani. Hozzátette: most már inkább nem keresnek rutinos kapust, viszont hosszú távban gondolkodva egy fiatalabb kapus átigazolása lehetséges.

A címvédő müncheni alakulat pénteken négygólos győzelmet aratott Brémában a Bundesliga idénynyitóján, ám egy hete, a német Szuperkupát elbukta, miután a vendég RB Leipzig – Willi Orbán és Gulácsi Péter csapata – 3–0-ra diadalmaskodott ellene.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik