Bayern: síbalesete után újra edzésbe állt Neuer – videó

D. Á.D. Á.
Vágólapra másolva!
2023.05.11. 18:48
null
Neuer akcióban (Fotó: Twitter/FC Bayern München)
Mint ismert, a Bayern München német válogatott világbajnok kapusa, Manuel Neuer 2022 decemberében lábszári csonttörést szenvedett síelés közben. Akkor szinte mindenki biztos volt abban, hogy véget ért a klasszis idénye, de most a német klub a hivatalos Twitter-oldalán bejelentette: újra edzésbe állt az első számú kapus.

 

A síbalesetet nem nézték jó szemmel a bajoroknál, hiszen az idény azon szakaszában a Bayern München a bajnoki címért, a BL- és a Német Kupa-győzelemért is versenyben volt – igaz, miután Thomas Tuchel átvette Julian Nagelsmann helyét a kispadon, egy szempillantás alatt csak a bajnokság maradt a münchenieknek.

Lothar Matthäus például a médiában kritizálta Neuert, aki a sérülése alatt a Bayern vezetőségével is összerúgta a port – a világbajnok futballista azon húzta fel magát, hogy a tudta nélkül rúgták ki a csapat kapusedzőjét, Toni Tapalovicot.

A német válogatott kapusnak azért a háta mögé is kell pillantania, hiszen a téli átigazolási időszakban a német élvonal egyik legjobb kapusát, Yann Sommert szerződtették a helyére a Borussia Mönchengladbachtól. A Bayern a hivatalos honlapján nem számolt be arról, hogy Neuer mikor léphet pályára.

A bajorok három fordulóval a 2022–2023-as Bundesliga-idény vége előtt egy ponttal vezetik a tabellát a Borussia Dortmund előtt.

 


 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik