PSG: kemény büntetés a védőnek, aki „pu.cinak” nevezte Blanc-t

Vágólapra másolva!
2016.02.17. 09:38
null
Serge Aurier butaságot csinált (Fotó: AFP)
Nincs könnyű helyzetben a Chelsea-t kedden 2–1-re legyőző Paris Saint-Germain, amely súlyosan megbüntette egyik legjobb játékosát annak nehezen felfogható butasága miatt. 

 

 

Mint ismert, Serge Aurier vasárnap élő Twitter-közvetítésen keresztül beszélgetett rajongóival. Keményen beszólt a PSG vezetőedzőjének, Laurent Blanc-nak („pu.cinak” nevezte), de válaszaival odavágott Zlatan Ibrahimovicnak és nagyjából a fél csapatnak is.

Azonnal sejteni lehetett, hogy nagy bajba került, a klub – későbbi döntésig – már hétfőn száműzte az első csapat keretéből a játékost, így a kedd esti BL-mérkőzésen sem lehetett ott.

Francia értesülések szerint kedd délután döntöttek Aurier sorsáról. A PSG nem szeretné a soraiban tudni az egyébként remek szezont futó jobbhátvédet, de érthető okokból a szerződését sem bontanák fel, mert abban az esetben ingyen távozhatna.

A Canal Plus úgy tudja, az elefántcsontparti védőt a szezon végéig száműzik a tartalékgárdához, emellett pedig 180 ezer eurós, azaz 55 millió forintos büntetést kell fizetnie.

Serge Aurier minden bizonnyal elhagyja a nyáron a francia fővárost, jelenlegi piaci értéke 15-20 millió euró körül mozog.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik