PSG: Ibrától olyat kért a drukker, mint senki - telitalálat? - kép

Vágólapra másolva!
2014.12.16. 09:44
Zlatan Ibrahimovic, a Paris Saint-Germain labdarúgócsapatának svéd klasszisa napjaink futballjának talán legmegosztóbb játékosa. Ibrát csak imádni és utálni lehet, nem is csoda, hogy azok a szurkolók, akik kedvelik az önbizalommal telített hórihorgas csatárt, gyakran túlzásokba esnek. Most is erre láttunk példát. Vagy mégsem?

Az „isteni Zlatan” a párizsiak kezdőjében kapott helyet a Guingamp elleni hétvégi bajnokin, és végigjátszotta a találkozót. Az már más kérdés, hogy a PSG hatalmas meglepetésre 1–0-s vereséget szenvedett az Európa-ligában még mindig talpon lévő piros-feketéktől.a PSG hatalmas meglepetésre 1–0-s vereséget szenvedett az Európa-ligában még mindig talpon lévő piros-feketéktől.

Mindenesetre a Zlatan-fanatikusok elégedett lehettek, Ibra ugyanis hozta szokásos formáját, és bár gólt nem szerzett, cselezgetett, bombázott és háborgott eleget így is.

A nézőtéren egy szokásosnál is lelkesebb, Ibra-lázban égő drukker is helyet kapott, a felirat, amelyet pedig erre a meccsre készített, egyszerre volt zavarba ejtő és mosolyogtató.

Lehet, csak poénnak indult, de a párizsi drukker nem is tudja, milyen egyszerűt kért (Fotó: bleacherreport.com)
Lehet, csak poénnak indult, de a párizsi drukker nem is tudja, milyen egyszerűt kért (Fotó: bleacherreport.com)

„Zlatan, a drukkereid itt vannak! Vagy az alsónadrágodat, vagy az izzadtságodat kérjük!” – állt a táblán.

Nagy valószínűséggel csak poénnak indult a felirat, ám a lelkes drukker talán nem is tudja, milyen egyszerűt kért.

Ibrahimovic ugyanis hétfőn hivatalos bejelentést tett, mely szerint a közeljövőben a Norvégiában alapított, az utóbbi években egész Európát meghódító Dressmann cég segítségével útjára indítja a nevével fémjelzett márkát, amely többek között alsónadrágokat is forgalmaz majd a tervek szerint.

Így teljesüljön minden olvasónk karácsonyi kívánsága…

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik