Premjer-Liga: Dzsudzsák volt csapata Gattusóra vágyik

Vágólapra másolva!
2015.05.22. 18:57
Orosz sajtóértesülések szerint a Premjer-Ligában szereplő Lokomotiv Moszkva és a másodosztályban listavezető Anzsi Mahacskala vezetősége is Gennaro Gattusót látná szívesen a vezetőedzői poszton.

A 37 éves olasz szakember 2014 végén távozott az OFI Krétától, majd szóba hozták korábbi együttesével, a Milannal és a skót Hamiltonnal is, de egyelőre nem talált magának új csapatot.2014 végén távozott az OFI Krétától, majd szóba hozták korábbi együttesével, a Milannal és a skót Hamiltonnal is, de egyelőre nem talált magának új csapatot.

Az Igor Cserevcsenko által irányított Lokomotiv Moszkva csak a hetedik helyen áll a Premjer-Ligában, ám a Kubany Krasznodar legyőzésével elhódította az Orosz Kupát, így a következő szezonban az Európa-liga csoportkörében szerepelhet.

Az Anzsi Mahacskala két fordulóval a vége előtt vezeti a másodosztályú bajnokságot, és a hét végén kiharcolhatja a feljutást. A dagesztáni egyesülettel kapcsolatos hír, hogy akkor sem kezd költekezésbe, ha visszajut a legmagasabb osztályba.

A hírek szerint a nemzetközi porondról lemaradó Szpartak Moszkva is új edzőt keres Murat Yakin helyére, de mivel oroszul beszélő szakembert szeretne a kispadra ültetni, ezért a csapattal korábban szóba hozott Felix Magath már nem szerepel a jelöltek között.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik