OFI: Gattusónál végleg betelt a pohár, elhagyta Krétát

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.12.31. 10:23
Gennaro Gattuso távozott az anyagi gondokkal küszködő görög OFI Kréta vezetőedzői posztjáról.

A korábbi világbajnok olasz októberben egyszer már el akarta hagyni a csapatot, ám akkor még a szurkolóknak sikerült meggyőzniük a folytatásról, ezúttal azonban végleg betelt a pohár Gattusónál.

A milánói kedvenc azután hozta meg döntését, hogy a karácsonyi szünet után több játékosa sem jelent meg az edzésen, így tiltakozva a fizetések körüli bizonytalanság miatt. Ráadásul a csapat az igazolásokból is részlegesen ki van zárva, valamint a tartozások miatt pontlevonás fenyegeti – mindezek együttesen nem tették lehetővé Gattuso számára a folytatást.

„Sajnálom a krétai embereket, akik nem ezt érdemelték. A családommal együtt boldog voltam a szigeten, de eljutottunk egy pontra, amikor már saját zsebből kellett állnom a klub egyes kiadásait. A karrierem során is mindig küzdöttem azért a csapatért, amelynek mezét viseltem, ám a most kialakult szituáció meghaladja az erőmet" – írta közleményében az Olaszországba visszatérő Gattuso, aki a közelmúltban arról beszélt, hogy szívesen vállalna munkát a skót Rangersnél.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik