Labdarúgás: a dán profi nem olvasott a bojkottról, a reptéren várt a válogatottra

Vágólapra másolva!
2018.09.06. 08:49
null
Pione Sisto nem olvasta el az üzeneteit, hiába utazott el Bécsbe (Fotó: AFP)
A dán profi labdarúgók bojkottja ellenére Pione Sisto, a Celta Vigo dán válogatott támadója elrepült Bécsbe, ahol az eredeti terv szerint találkozott volna a nemzeti csapat a Szlovákia elleni felkészülési mérkőzés előtt.

 

Mint ismert, a dán szövetség (DBU) alsóbb osztályban szereplő játékosokkal állt ki a szlovákok elleni, 3–0-ra elvesztett találkozón, mivel egyelőre nem tudott megállapodni a nemzeti csapatnál számításba vett profi futballistákkal.

A szakmai stáb és a profik így Koppenhágában találkoztak a mérkőzés helyett. Csakhogy a 23 éves Pione Sisto nem olvasta el az üzeneteit, így – az eredeti tervnek megfelelően – a bécsi reptéren várakozott a társaira – hiába…

A dánok innen Pozsonyba utaztak volna a szállásukra, a meccset pedig a nagyszombati stadionban rendezték meg.

„A napokban rengeteg üzenetet kaptam, nem olvastam el mindet. Lehet, az egyik a játékosok szakszervezetétől jött, meg kell néznem” – idézi a TV3 Sport Pione Sistót.

Martin Dons, a szakszervezet egyik képviselője elárulta, Sistónak is küldtek tájékoztatást arról, hogy Bécs helyett Koppenhágában találkoznak, ám a futballista nem olvasta el az üzenetet.

Sisto Bécsből hazautazott Dániába, hogy meglátogassa a családját, majd visszatér Spanyolországba.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik