Játékossors: pénteken aláír új klubjához az exfradista támadó

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.08.20. 16:26
Leonardo, a labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros korábbi támadója a Facebook-oldalán tette közzé, hogy pénteken aláír új csapatához.

Leonardo egy évvel ezelőtt viharos körülmények között távozott a Fraditól, bár csapata húzóembere volt, magatartásbeli problémái miatt nem marasztalták a zöld-fehérek.

Ezt követően Ricardo Moniz hívására a német másodosztályban, az 1860 Münchenben futballozott, ám ott sem töltött el sok időt, már novemberben felbontották a szerződését, és mint utólag kiderült, távozásának igencsak hasonló okai voltak, mint a Ferencvárosnál.

Azóta hivatalosan nem volt új klubja, igaz, többen is érdeklődtek iránta. Magyarországról a Diósgyőr szerződtette volna, ám az FTC-vel úgy egyeztek meg a váltás után, hogy nem igazolhat át más NB I-es klubhoz.

Ezt követően a Betis nézte ki magának Leonardót, de végül Brazíliában a Red Bull Brasilhoz írt alá, ahol 24 órát sem bírt ki, máris szakítás lett a vége. Az előző fél évet így klub nélkül, többnyire a fia társaságában töltötte a támadó, ám csütörtökön azt írta a Facebook-oldalára, hogy pénteken meglesz új csapata.

Nem lenne meglepő, ha ez az együttes a Notts County lenne. A korábban Bajner Bálintot is foglalkoztató csapatnak Ricardo Moniz a vezetőedzője, aki már odavitte magával Julian Jennert és Stanley Aborah-t – mindketten a holland játékosai voltak a Fradinál is.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik