Játékossors: újra zöld-fehérben Leonardo? Spanyol klub vinné

Vágólapra másolva!
2015.01.22. 10:25
Nem kisebb spanyol híroldal, mint a Marca számolt be arról, hogy Leonardót, a Ferencváros korábbi labdarúgóját a spanyol másodosztályban második helyen álló Betis szerződtetné.

Az 1860 Münchentől távozó, azóta klub nélküli Leonardo képviselőivel csütörtökön egyeztetnek a zöld-fehér klub vezetői. A Marca információi szerint ráadásul az élvonalban szereplő Levante is felfigyelt az ingyen igazolható brazil támadóra.Az 1860 Münchentől távozó, azóta klub nélküli Leonardo képviselőivel csütörtökön egyeztetnek a zöld-fehér klub vezetői. A Marca információi szerint ráadásul az élvonalban szereplő Levante is felfigyelt az ingyen igazolható brazil támadóra.

Leonardót nemrég Magyarországról is megkeresték, de az FTC-től való távozását követően olyan megegyezést kötött a Fradival, hogy a következő három évben nem szerepelhet másik klubban Magyarországon.

A brazil támadó nem tartozik a könnyen kezelhető labdarúgók közé. Mint azt korábban megírtuk, az előző klubjaitól mindig ugyanúgy távozott, a klubvezetőknek rendszerint meggyűlt vele a bajuk.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik