Videó: nyolcgólos meccs 99. percében bukott pontokat az eltiltott CR nélküli Al-Naszr

CS. M.CS. M.
Vágólapra másolva!
2024.02.29. 20:29
Úgy tűnt, Mané a 94. percben megnyerte csapatának a meccset, de aztán jött a csattanó... (Fotó: Getty Images)
Elképesztő meccsen játszott 4–4-es döntetlent a Cristiano Ronaldo nélküli felálló Al-Naszr az Al-Hazem vendéglátójaként a szaúdi élvonalban, így pedig kilencpontos hátrányba kerülhet az éllovas Al-Hilallal szemben.

 

Mint megírtuk, obszcén gesztusa miatt egymeccses eltiltást kapott a szaúdi szövetségtől Cristiano Ronaldo, aki így nem lehetett ott csapata csütörtöki bajnokiján az Al-Hazem ellen. Nos, az Al-Naszr támadójátékával így sem volt probléma, mégis pontvesztés lett a vége, méghozzá egy őrült meccsen.

CR hiányában a brazil Anderson Talisca lépett elő vezérré, aki egy tizenegyesgól után további két találatot szerzett, tehát mesterhármast ért el. Az Al-Naszr egynél többel sosem tudott ellépni ellenfelétől, amely a 84. percben 3–3-ra egyenlített. A hosszabbításban aztán a hazai csapat másik nagy sztárja, Sadio Mané lőhetett büntetőt, amelyet a 94. percben értékesített is – ezzel úgy tűnt, vége a meccsnek. Csakhogy jött a 29 éves brazil Paulo Ricardo, aki a 99. percben egy szöglet után, közelről kiegyenlített, 4–4 lett a vége.

Könnyen lehet, az Al-Naszr ezzel a botlással végleg lemondhat a bajnoki címről, hiszen 12 fordulóval a vége előtt már kilencpontos hátrányban van a rivális Al-Hilalhoz képest a vesztett pontok tekintetében.

SZAÚDI PRO LEAGUE
22. FORDULÓ
Al-Naszr–Al-Hazem 4–4 (Talisca 31., 62., 72. – az elsőt 11-esből, Mané 90+4. – 11-esből, ill. Al-Mhemaid 53., Tozé 66., Selemani 84., Ricardo 90+9.)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik