Superliga: magyar válogatott játékosokkal erősíthet a Sepsi OSK – NS-infó

M. B.M. B.
Vágólapra másolva!
2024.01.21. 20:30
Varga Kevin is csatlakozhat a szentgyörgyi magyar kontingenshez (Fotó: Török Attila, archív)
Új átigazolásokról, de neveket nem említve posztolt Facebook-oldalán Diószegi László, a román labdarúgó-élvonalban (Superliga) szereplő Sepsi OSK tulajdonosa. Lapunk információi szerint Varga Kevin és Nagy Ádám is a székelyföldi együttesben folytathatja pályafutását.

 

„Mivel azt kérdeztétek, hogy nem azért hozunk új szélsőt, mert eladjuk Stefanescut, most megnyugtatlak benneteket, hogy nem – írta a Sepsi szurkolóinak címzett üzenetében Diószegi László. – Azért érkezik új szélső, mert Damascan elment (a moldovai labdarúgó a svájci élvonalban érdekelt Stade Lausanne-hoz ment kölcsönbe – a szerk.), s kell egy jó szélső a helyére. Holnap meglátjátok, kit fogunk hozni, s örülni fogtok neki. Még van két név a tarsolyunkban, nem is akármilyen. Az ő helyzetük a hét végéig fog eldőlni, ha egy is érkezik közülük, az már nagy dolog lesz.”

Információink szerint a Sepsi tulajdonosa Varga Kevin és Nagy Ádám szerződtetését tervezi. A 27 éves szélső a héten bontott szerződést a ciprusi Apollonnal, így szabadon igazolhatóként érkezne a szentgyörgyi klubhoz. Ezzel szemben Nagy Ádámnak élő szerződése van az olasz másodosztályban érdekelt Pisánál, s egyelőre nem tudni, milyen formában csatlakozna Bernd Storck vezetőedző keretéhez.

Nagy Ádámmal kapcsolatban a játékos ügynöke a napokban azt nyilatkozta lapunknak, hogy ügyfele nyárig mindenképpen a Pisánál tervez.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik