Videó: Felipe Melo rendezett tömegjelenetet a City elleni meccs lefújása után

M. B.M. B.
Vágólapra másolva!
2023.12.23. 11:02
null
Melo és Walker sem fogta vissza magát (Fotó: Getty Images)
Mint ismert, a Fluminense 4–0-s vereségett szenvedett a labdarúgó klubvilágbajnokság döntőjében a Manchester City ellen. A meccs lefújása után a brazil csapat veretán középpáyása, Felipe Melo összeakaszkodott a manchesteriek két angol játékosával, Jack Grealishsel és Kyle Walkerrel.

A 40 esztendős középpályás később azzal magyarázta a történteket, hogy a City középpályása cukkolta a Fluminense játékosait.

„Grealish tiszteletlenül viselkedett a csapatunkkal szemben, a lefújás után azt kiabálta, hogy »olé«. Nem én kezdtem a verekedést, ő kezdte Martinellit (Matheus Martinelli – a szerk.) cukkolni. A kissrácot választotta, mert nem volt elég tökös, hogy a saját súlycsoportjával kezdjen ki. Meglöktem őt, majd Walker is nekem jött. Én csak a csapattársamat akartam megvédeni” – mondta Felipe Melo. Mindeközben Jack Grealish a Twitter-oldalán tagadta, hogy olézott volna a meccs közben.

 

 


 



KLUBVILÁGBAJNOKSÁG, SZAÚD-ARÁBIA
DÖNTŐ

MANCHESTER CITY (angol)–FLUMINENSE (brazil) 4–0 (2–0)
Dzsidda,
King Abdullah Sports City. Vezette: Marciniak (lengyel)
CITY: Ederson – Walker, Stones (Gvardiol, 75.), Ruben Días, Aké (Bobb, 81.) – R. Lewis (Kovacic, 61.), Rodri (Akanji, 75.) – Foden (M. Nunes, 81.), Bernardo Silva, Grealish – J. Álvarez. Vezetőedző: Josep Guardiola
FLUMINENSE: Fábio – Samuel Xavier, Nino (Marlon, 74.), Felipe Melo (Diogo Barbosa, 61.), Marcelo (Alexsander, 61.) – André, M. Martinelli – Arias, Ganso (Lima, 61.), Keno (John Kennedy, a szünetben) – Cano. Vezetőedző: Fernando Diniz
Gólszerző: J. Álvarez (1., 88.), Nino (27. – öngól), Foden (72.)

A 3. helyért:
Al-Ahli (egyiptomi)–Urava Red Diamonds (japán) 4–2

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik