AC Milan: fél évig bírta a legenda, Ibrahimovic újra visszatér

MTI MTIMTI MTI
Vágólapra másolva!
2023.12.11. 17:00
null
Ibrahimovicot (jobbra) Furlani klubelnök (balra) is üdvözölte (Fotó: Getty Images)
Zlatan Ibrahimovic, az AC Milan júniusban visszavonult labdarúgója a RedBird magánbefektető vállalatnál operatív partnerként, a milánói klubnál pedig vezető tanácsadóként dolgozik a jövőben.

Ibrahimovicnak az együttes többségi tulajdonosának, a RedBirdnek az operatív partnereként az lesz a feladata, hogy a globális befektetési csoporttal együtt dolgozva támogassa a vállalat portfolióját a sport, a média és a szórakoztatás területén.

Az ex-futballista a klubnál vezető tanácsadóként tevékenykedik majd, így nagy szerepet vállal a sport- és az üzleti tevékenységekben, ebbe beletartozik a játékosok és a Milan globális márkájának fejlesztése is.

„A piros-feketék szeretete sohasem múlik el, ez a lehetőség pedig, amellyel a csapat jövőjének a részese lehetek, sokat jelent számomra. Ez egy olyan dolog, amiről korábban csak álmodoztam”– mondta a 42 éves svéd sportembert, akinek visszatérését Giorgio Furlani klubelnök is üdvözölte.

Az AC Milan mellett Ibrahimovic a pályafutása során olyan csapatokban futballozott, mint a Manchester United, a Paris Saint-Germain, a Juventus, az Internazionale, az FC Barcelona, az Ajax és a Los Angeles Galaxy.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik