Létesítmény: új műfüves pályát adtak át Csepelen

Munkatársunktól MunkatársunktólMunkatársunktól Munkatársunktól
Vágólapra másolva!
2023.11.11. 16:33
null
Átadták az új műfüves pályát Csepelen (Fotó: Dömötör Csaba)
Címkék
Szombaton átadták Csepelen a 150 millió forintból megépített műfüves futballpályát, a környezet rendezése 15 millió forintba került.

A Csepel Torna Club életében nagy előrelépést jelent a nagyméretű műfüves pálya a Béke téri Sporttelepen, hiszen a téli időszakban a felkészülést hazai környezetben végezhetik a felnőtt- és az utánpótláscsapatok.

A pálya bérbeadásában is számos lehetőség rejlik, mivel a budapesti bajnokságok több csapata két-három pályán játssza le a mérkőzéseit, ebbe kapcsolódna be a Béke téri Sporttelep.

Az MLSZ-t képviselő Gellei Imre és a klub tulajdonosi alapítványát képviselő Németh Szilárd az átadón (Fotó: Dömötör Csaba)
Az MLSZ-t képviselő Gellei Imre és a klub tulajdonosi alapítványát képviselő Németh Szilárd az átadón (Fotó: Dömötör Csaba)

A munkálatok során megépítették a műfüves pályát, lefestették a korlátokat, kicserélték a lelátón lévő székeket, a pálya körül térkövet tettek le, korszerűsítették a pályavilágítást, tereprendezés történt, valamint megoldották a pálya környezetének kivilágítását is.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik