Libertadores-kupa: Marcelo horrorsérülést okozott, könnyek között hagyta el a pályát – videó

L. M.L. M.
Vágólapra másolva!
2023.08.02. 09:16
null
Marcelo (balra) véletlenül okozott súlyos sérülést (Fotó: Getty Images)
Döntetlennel zárult az Argentinos Juniors és a Fluminense találkozója a Libertadores-kupa nyolcaddöntőjében. A mérkőzés 58. percében Luciano Sánchez, az argentinok játékosa becsúszva próbálta szerelni Marcelót, a brazil azonban nem szándékosan, de rálépett a lábszárára és kicsavarta a térdét.

 

Horrorsérülést szenvedett az argentin Luciano Sánchez a brazil Fluminense elleni Libertadores-kupa-mérkőzésen. A hátvéd a korábbi Real Madrid-legendát, Marcelót próbálta szerelni, a brazil azonban úgy támasztott ki a csele után, hogy rálépett ellenfele lábszárára, akinek kicsavarodott a térde. Sánchezt kórházba szállították, ahol műteni kell. A térdszalagjai biztosan sérültek, helyi információk szerint 8-12 hónap, mire felépülhet. Marcelót piros lappal kiállította a játékvezető, a brazil hátvéd könnyek között hagyta el a pályát.

„Ma egy nagyon nehéz pillanatot kellett átélnem a pályán. Véletlenül sérülést okoztam egy futballistatársamnak. Gyors felépülést kívánok neked, Luciano” – írta Instagram-oldalán Marcelo.

A videó megtekintését csak erős idegzetű olvasóinknak ajánljuk!

LIBERTADORES-KUPA
NYOLCADDÖNTŐ, ELSŐ MÉRKŐZÉS

Argentinos Juniors–Fluminense 1–1

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik