Játékossors: Iniesta könnyes szemekkel búcsúzott a japán csapattól – képek

D. Á.D. Á.
Vágólapra másolva!
2023.07.02. 16:49
Mint ismert, Andrés Iniesta öt év után távozik a Vissel Kobe labdarúgócsapatától. A Barcelona egykori klasszisa szombaton öltötte magára utoljára a japán csapat mezét, a bajnoki után pedig könnyes szemekkel búcsúzott az együttestől és annak szurkolóitól.

A 39 éves labdarúgó szerződése eredetileg 2024. január 31-ig szólt, ám a klub május végén arról számolt be, hogy Iniesta elhagyja a Vissel Kobét, de egyelőre nem tervezi a visszavonulást.számolt be, hogy Iniesta elhagyja a Vissel Kobét, de egyelőre nem tervezi a visszavonulást.

A világbajnok spanyol futballista tiszteletére barátságos mérkőzést is rendeztek korábban, amelyen a Kobe és a Barcelona játszott egymással, szombaton pedig az utolsó bajnokija után könnyek között búcsúzott el a japán együttestől, amelynél öt évet húzott le.


A kilencszeres spanyol bajnok, négyszeres Bajnokok Ligája-győztes, a spanyol válogatottal világbajnok és kétszeres Európa-bajnok Iniesta a japán bajnokságban 113 mérkőzésen 21 gólt szerzett. Japánban 2019-ben, 2020-ban és 2021-ben is a legjobb játékosnak választották, emellett 2019-ben Japán Kupát, 2020-ban Japán Szuperkupát nyert.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik