Brazília: Ancelotti mindent megnyert, sokat fog nekünk tanítani – Neymar

B. A.B. A.
Vágólapra másolva!
2023.06.23. 12:47
null
Carlo Ancelotti érkezésének több brazil válogatott játékos is örülne (Fotó: Getty Images)
Ahogy arról beszámoltunk, sajtóhírek szerint 2024-től Carlo Ancelotti lesz a brazil labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya. A játékosok részéről Rodrygo és Neymar is örülne az olasz tréner érkezésének.


Carlo Ancelotti egyre közelebb kerül a brazil labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányi posztjához, amelyet 2024 nyarától venne át. Hivatalos bejelentés egyelőre nem született, azonban a brazil játékosok már a 64 éves edzőről nyilatkoznak

Carlo Ancelotti jelenlegi munkahelyén, a spanyol Real Madridnál játszó Rodrygo egy jótékonysági rendezvényen beszélt edzőjéről. „Nem tudok sokat mondani, mert én sem tudok sokat. Azt tudom, hogy ő az A terv a válogatottnál. Az elnök számít rá, és mi is szeretnénk, ha ott lenne. Számomra, Vini számára, Militao számára... ismerjük őt és tudjuk, hogy milyen nagyszerű. Nagyon fontos lesz, hogy a válogatottban legyen, de még semmi sincs megerősítve. Reméljük, hogy amikor lejár a szerződése, a válogatottnál folytatja majd” – idézi Rodrygo szavait a Marca.

Rodrygo mellett megszólalt a Paris Saint-Germain támadója, Neymar is, aki szintén ezen a rendezvényen beszélt Ancelottiról. „Lehetőségünk van arra, hogy külföldi edzőnk legyen. Ancelotti mindent megnyert, és biztos vagyok benne, hogy sokat fog tanítani nekünk. Még semmi sem hivatalos. Reméljük, amikor lejár a szerződése, akkor nálunk folytatja.” – mondta Neymar.

A PSG 31 éves játékosa beszélt a sérüléseiről is: „szörnyű sérültnek lenni és nem játszani, mert nagyon szeretek a pályán lenni. Már az is elég nehéz, hogy egy meccsen nem játszhatok, képzeld el milyen, ha 4-5 hónapra kiesek. Ez borzalmas. Arra születtem, hogy focizzak, nagyon hiányzik.”

„Soha nem bújtam ki semmilyen felelősség alól. A futball nem egyéni sport. Ha az lenne, már elértem volna a céljaimat. Ami a pályán kívüli kritikákat illeti, néha nem értek egyet, mert befolyásolhatják a magánéletemet” – idézi Neymart az As, aki elárulta azt is, hogy a Santosból szívesen vonulna vissza.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik