Copa: Messi már labdával edz, a következő meccsen játszhat

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.06.08. 23:39
A centenáriumi Copa Américán szereplő argentin labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Gerardo Martino elárulta, hogy Lionel Messi a csapat következő mérkőzésén valószínűleg már pályára léphet.

Az argentinok csapatkapitánya a Copa América előtti utolsó felkészülési meccsen, a Honduras elleni találkozón szenvedett bordazúzódást és hátsérülést, ezért már csaknem két hete harcképtelen. A szövetségi kapitány elmondása alapján azonban rövidesen visszatérhet a pályára. a Honduras elleni találkozón szenvedett bordazúzódást és hátsérülést, ezért már csaknem két hete harcképtelen. A szövetségi kapitány elmondása alapján azonban rövidesen visszatérhet a pályára.

„Messi már labdával edz, várakozásaink szerint a következő meccsünkig teljesen felépül. Szóval addigra jobb helyzetbe kerülünk” – mondta Martino, akinek nem lehet oka a panaszra, hiszen Nicolás Gaitán remek teljesítménnyel pótolta Messit a Chile ellen 2–1-re megnyert mérkőzésen.

„Mindig jobb csapat vagyunk, amikor Messi is a pályán van. Alaposan megnőnek az esélyeink a Copa megnyerésére, ha a sorainkban tudhatjuk” – szögezte le Martino.

Az argentin szakember szavait Claudio Bravo, a chilei válogatott kapusa is megerősítette.

„Beszéltem Messivel a meccs után, azt mondta, jól érzi magát, a következő meccsen már játszik” – mondta a Barcelona kapusa.

A Copa América D-csoportjának második fordulójában az argentinok magyar idő szerint szombat hajnali 3.30 órától Panamával csapnak össze.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik