Átigazolások: kölcsönadta belső védőjét a Chelsea és a Roma

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.06.11. 19:09
A Premier League legutóbbi kiírásának harmadik helyén végző Chelsea egy szezonra kölcsönadta cseh védőjét, Tomás Kalast a Bundesligába feljutó 1. FC Kölnnek. A 21 esztendős, egyszeres válogatott hátvéd a mögöttünk hagyott szezonban két bajnokin lépett pályára a londoni klubban – mind a két találkozót megnyerték a „kékek”.

A Bayer Leverkusen két idényre kölcsönvette a Roma horvát védőjét, a 18 éves Tin Jedvajt, aki a 2013–2014-es szezonban két olasz élvonalbeli mérkőzésen kapott lehetőséget – mindkétszer a Genoa ellen. A németek opciós jogot is szereztek a játékosra, tehát 2016 nyarán végleg megvásárolhatják őt.Tin Jedvajt, aki a 2013–2014-es szezonban két olasz élvonalbeli mérkőzésen kapott lehetőséget – mindkétszer a Genoa ellen. A németek opciós jogot is szereztek a játékosra, tehát 2016 nyarán végleg megvásárolhatják őt.

A Hannover lejáró szerződésű csatárával, Mame Biram Diouffal erősített a Stoke City, amely négyéves szerződést kötött a szenegáli csatárral. A Hannovertől érkező támadó két és fél idény alatt 57 bajnokin 25-ször talált a kapuba a Bundesligában, a legutóbbi évadban 19 mérkőzésen nyolc gól és négy gólpassz fűződött a nevéhez.

Huszti Szabolcs korábbi csapattársa mellett Dionatan Teixeirát is szerződtette a Stoke. A Dukla Banská Bystricától érkező 21 esztendős középhátvéd vételárát nem hozták nyilvánosságra a felek.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik