Santos: Neymarnak a Barcába kellene igazolnia - Ramalho

Vágólapra másolva!
2013.03.09. 14:50
Muricy Ramalho, a Santos labdarúgócsapatának vezetőedzője szerint csapata 21 esztendős klasszisának, Neymarnak a Barcelonába kellene igazolnia, ha úgy dönt, hogy Európába szerződik. A szakember azzal indokolta álláspontját, hogy a brazil bajnokság játékstílusához a katalánoké áll a legközelebb.

„Ha külföldre igazol, a Barcelonába kellene mennie, mert a katalánoknak hasonló a játékstílusuk, mint amihez Neymar a brazil bajnokságban szokott. Ha választhatnánk csapatot neki, akkor a Barcát mondanánk” – nyilatkozta Ramalho a Radio Networknek.

„A Barcelona történetében mindig voltak kiváló brazil játékosok. Úgy gondolom, Neymar lehetne a következő. Ronaldo, Romário és Rivaldo is a világ legjobbja volt, amikor a gránátvörös-kékeknél játszott” – tette hozzá Ramalho, aki abban azért bízik, hogy Neymar kitölti 2014 nyaráig érvényes szerződését a Santosnál.

A brazil klub trénere nyilatkozata végén sorrendbe állította a világ általa vélt öt legjobb játékosát.

„Messi a legjobb a világon, de ahhoz, hogy Maradonával és Pelével egy szinten emlegessék, meg kell nyernie a világbajnokságot. Cristiano Ronaldo a második, őt követi Xavi, Iniesta és Neymar.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik