Eurofutball: fékezhetetlenül termeli a gólokat az új török csillag

Vágólapra másolva!
2011.10.14. 23:00
A Trabzonspor 3–2-re legyőzte az Ankaragücüt a török labdarúgó-bajnokság 6. fordulójának péntek esti mérkőzésén – a meccs hőse újfent az előző szezonban berobbanó Burak Yilmaz volt.

A sereghajtó kétszer is vezetést szerzett, csakhogy a trabzoniak mindkétszer egyenlítettek, sőt a 79. percben Burak Yilmaz szabadrúgásból a győztes góljukat is megszerezte. A 26 éves török válogatott támadó kiváló formában van, sorozatban az ötödik bajnokiján szerzett gólt, nyolc találattal vezeti a török góllövőlistát – nem mellesleg közben két meccsen a török válogatottban is eredményes volt. TABELLA, EREDMÉNYEK. TABELLA, EREDMÉNYEK.

RÖVIDEN
LENGYELORSZÁG. Ilyen is van: Artjoms Rudnevs, a korábbi ZTE-támadó nem szerzett gólt, mégis nyert a Lech Poznan. A Korona Kielce veretlenségének végét jelentő poznani gólt Grzegorz Wojtkowiak fejelte, a rangadót megnyerő Lech az élre ugrott. TABELLA, EREDMÉNYEK.
CSEHORSZÁG. Felzárkózóban a bajnok: az idény eleji botladozások után immár öt forduló óta veretlen a Plzen, a Slovácko ellen három pont került a tarsolyba. TABELLA, EREDMÉNYEK.
ROMÁNIA. Kiütéses győzelmével a Rapid feljött a második helyre. TABELLA, EREDMÉNYEK.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik