Cissokho elmondta, semmi baj sincs a fogaival, a Milan hazudott

Vágólapra másolva!
2009.07.07. 10:56
Saját állítása szerint Aly Cissokho csúnya átverés áldozata lett: a játékos elmondta, a Milan csak azért találta ki, hogy gond van a fogaival, mert nem tudott megállapodni a Portóval az átigazolás részleteiről. A jelenleg a portugál csapattal készülő Cissokho az eset után már óvatosabb, és nem veszi készpénznek az Inter és a Lyon érdeklődését.
A becsapott Cissokho (jobbra) egyelőre a Portóval készül
Fotó: Action Image (archív)
A becsapott Cissokho (jobbra) egyelőre a Portóval készül
A becsapott Cissokho (jobbra) egyelőre a Portóval készül
Fotó: Action Image (archív)
A becsapott Cissokho (jobbra) egyelőre a Portóval készül

Kellemetlen napokat élt át júniusban Aly Cissokho, a Porto védője: már úgy tűnt, hogy Milan mindenben megegyezett együttesével az átigazolásáról és az orvosi vizsgálatokon is minden rendben ment, ám nem sokkal később az olasz együttes hazaküldte őt azzal az indokkal, hogy gondok vannak a fogaival. A játékos azonban most úgy nyilatkozott, az egész kitaláció volt.

„A két klub elnöke nem tudott megegyezni egymással, ezért azt találták ki, hogy probléma van a fogaimmal, de ez nem igaz – mondta az L’Équipe-nek Cissokho. – Nagyon rosszul érintett a dolog, mivel olyat állítottak, ami nem igaz. Ez nem tesz jót a megítélésemnek sem.”

„A Milannak nem az értem kért összeggel volt problémája. Jelenleg arra várok, hogy megszülessen a döntés, mivel a két klub továbbra is tárgyal a jövőmről. Mindenesetre nagyon meglepett, amikor kiderült a hír, mivel az orvosin minden rendben volt, valamint az olasz liga és a Milan is mindent megfelelőnek talált.”

Cissokho hozzátette, jelenleg a Portóval készül, és akkor sem esik kétségbe, ha a portugál csapatnál kell maradnia, mivel még csak 21 éves, és szerepelhet a Bajnokok Ligájában. Azt azért leszögezte a védő, hogy az Inter és a Lyon érdeklődését már jóval óvatosabban kezeli a történtek után.

Mint beszámoltunk róla, a Milan vezetői az eset után azt mondták, inkább kölcsönvennék a futballistát. Elképzelhető, hogy ez áll az ügy hátterében.

„Az orvosaink olyan fogproblémákat találtak nála, amelyek hosszú távon izomfájdalmakat okozhatnak. Így aztán javasoltuk a Portónak, hogy egy évre csak kölcsönvesszük, és ha elégedettek leszünk vele, megvásároljuk. A Porto elfogadta a koncepciót, viszont nem tudtunk megegyezni a vételárról. Ha nem hajlandóak elfogadni az ajánlatunkat, akkor nem lesz üzlet” – nyilatkozta korábban Adriani Galliani, a Milan elnöke.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik