Mekis kaja, pizza és Super Bowl – ezeket mind szereti Fodor Zoltán

Vágólapra másolva!
2008.09.03. 00:51
Fodor Zoltán bravúros második helyével az egész pekingi olimpia egyik legkellemesebb meglepetését szerezte a magyar szurkolóknak. A Ferencváros kiválósága a Nemzeti Sport Online szerkesztőségében nagy szeretettel válaszolt az olvasók kérdéseire. A sztárchatből megtudhatjuk, Fodor szerint remek az utánpótlás a sportágban, hogy a mekis kaját és a pizzát nagyon szereti, és hogy a Fradi következő meccsén ő végzi el a kezdőrúgást. Meg persze további érdekességeket is.
KATTINTSON A KÉPRE, ÉS OLVASSA EL A FODOR ZOLTÁNNAL KÉSZÜLT SZTÁRCHAT TELJES SZÖVEGÉT!
KATTINTSON A KÉPRE, ÉS OLVASSA EL A FODOR ZOLTÁNNAL KÉSZÜLT SZTÁRCHAT TELJES SZÖVEGÉT!
KATTINTSON A KÉPRE, ÉS OLVASSA EL A FODOR ZOLTÁNNAL KÉSZÜLT SZTÁRCHAT TELJES SZÖVEGÉT!
KATTINTSON A KÉPRE, ÉS OLVASSA EL A FODOR ZOLTÁNNAL KÉSZÜLT SZTÁRCHAT TELJES SZÖVEGÉT!

– Szia, Zoli! Van valami kabalád? Mi az, és miért? (greffi)
– Van egy kis kavics, amit a menyasszonyom adott a tavalyi vébén, azzal a céllal, hogy szerezzem meg az olimpiára a kvótát. Most is odaadta, hogy jó szereplést érjek el. Bejött mindkétszer, úgyhogy mára ez lett a kabalám.

– Gratulálok! Vannak-e fiatalok, akikről még nem hallottunk, de a jövőben érmet nyerhetnek vébéken, olimpiákon bármely fogásnemben? (peti60)
–Igen, vannak, a Fradiban például Németh Iván, Kun Renátó, Vasas Zoltán. Utóbbi az idén lett ifi Eb-3. Ők mind kötöttfogásúak.

–Természetesen gratulálok az ezüsthöz! Nem ünneprontásként, de nem gondolja, hogy a döntőben hiba volt a kedvező sorsolásra hagyatkozni, és – bár jelenleg ilyen a birkózás, mégis – akciót kellett volna csinálni? (Ladorjan)
–Igen, kellett volna akciót csinálni, de nem tudtam.

– Szia! Gratulálok! Te elégedett vagy a pekingi magyar szerepléssel?(szandra)
– Nem vagyok elégedett, lehetett volna jobb is. De ott kint minden egyes pontszerző helynek nagyon tudtunk örülni.

– Szia, Zoli ! Gratulálok az ezüstérmedhez! Szerinted 2012-ben milyen eséllyel indulnál, Minguzzit meg tudnád-e verni legközelebb? (Rolika)
– Lehet, hogy az első meccsen kiesek, de lehet, hogy olimpiai bajnok leszek 2012-ben. Remélem, hogy legközelebb megverem, nem tartom sokkal jobb birkózónak, úgy érzem, van nála keresnivalóm.

– Szerinted meddig lesz eredményes ez az akció nélküli birkózás? (Tukó Ramirez)
– Eddig sem volt eredményes az akció nélküli birkózás, a szabály adta lehetőséget használjuk ki. Ez a szabály van, ebben kell birkózni. Nincs választási lehetőségünk.

– Kedves Zoli! A gratulációm után kérdezem, hogy maradsz-e tovább a Fradiban? Sajnos mostanság nem sok jót lehet hallani a szakosztály anyagi helyzetét illetően, pedig a felnőtt kötöttfogású válogatott gerincét adhatja a közeljövőben az FTC. Továbbra is szurkolunk Neked, Nektek. (Tibor)
– Azt beszéltem meg a szakosztállyal, hogy szeptember végéig várok, ha az anyagi helyzet nem rendeződik, akkor sajnos el kell mennem.

– Mióta vagy a Fradiban? (Gedy)
– Ezerkilencszázkilencvenhat óta.

– Ki a mai kötöttfogású birkózás súlycsoportoktól független legnagyobb birkózója? Gratulálunk az ezüsthöz! (peternagy)
– Bácsi Péter, a Ferencváros birkózója, aki az idei Eb-t megnyerte. És ezt komolyan gondolom.

– Mekkora szerepet játszott pályafutásodban a SZAC és Tőkés Jani bácsi? (Ubul)
– A SZAC nagyon nagy szerepet játszott, és örültem, hogy Tőkés Jani bácsi az edzőm volt, szerettem odajárni edzésre, megkedveltették velem a birkózást.

– Kedves Zoltán, először is gratulálok az éremhez! Mire gondolt először a dobogón? (Judit)
– Hogy kikaptam.

– Elmennél-e K1-be küzdeni pénzért, ha éppen úgy adódik? Majoros Pista járt így, engem nagyon meglepett, ti, birkózok mit szóltatok hozzá? (greffi)
– Én biztos nem megyek el K1-ezni, nem az én műfajom. Minket nem lepett meg, pénzért ment bunyózni, szerintem ez belefér a sportba.

– Szia! Mi a véleményed arról, ami az eredményhirdetésen történt (amikor a svéd-örmény srác eldobta az érmét)? (balcsi)
– Nem eldobta, hanem szépen lehelyezte a szőnyegre. Ez az eset fel lett fújva, de tényleg nem kellett volna lejönni a dobogóról.

– A mérkőzések között konzultáltál-e Sike Andrással, és ha igen, miket mondott? (ödönke)
– Nem konzultáltam, csak a döntő előtt, és azt mondta, hogy nyerjem meg.

– Ezúton is gratulálok az ezüsthöz! Te eltörölnéd ezt a golyós rendszert? Ha igen, mi lenne az elképzelésed? (Bence hatvan)
– Igen, eltörölném. Szerintem a régi, kétszer három perces menetek voltak a legjobbak.

– Tapasztaltál olyasmit Pekingben, amit Komáromi Tibor nyilatkozott még az olimpia előtt, hogy mi elszántan készülünk az olimpiára, az exszovjetek pedig egy zsák pénzzel érkeznek meg? (Petey)
– Nem, nem tapasztaltam.

– Hogy ízlett a kínai konyha? :) Nem hiányoztak a hazai ízek, vagy volt magyar szakácsotok? Ja, és gratulálok! (Kiss József)
– Kínai kaját nem, csak pizzát és mekis kaját ettem. :)

– Ciao, Zoli! Először is gratulálok az ezüstéremhez. Azt szeretném kérdezni, milyen érzés volt, amikor leszálltál a repülőgépről, és megpillantottad a családtagjaidat? (Benji)
– Nagyon jó érzés volt, és nem is álmodtam ennél jobb fogadtatásról.

A sztárchat teljes szövegét ide kattintva olvashatja el!
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik