nemzetisport.hu 2013.09.07 00:06 Frissítve: 2015.01.14 02:10

Válogatott: Nincs mentség, csődöt mondtunk - Dzsudzsák

Önkritikusan értékelte a magyar labdarúgó-válogatott románok ellen mutatott teljesítményét Dzsudzsák Balázs, a nemzeti együttes csapatkapitánya.

Dzsudzsák Balázs nem keres mentségeket a bukaresti vereségre (Fotó: Mirkó István)

„Nem tudom értékelni a meccset, felesleges is értékelni. Mit tudok mondani? Csalódás volt az egész mérkőzés, nagyon sajnálom, nagyon sajnáljuk, hogy ennyi szurkolónak csalódást okoztunk” – mondta a Dinamo Moszkva légiósa az NSO Tv kamerái előtt.

EZ VOLT A ROMÁN–MAGYAR
MECCSTUDÓSÍTÁS
A MECCS PERCRŐL PERCRE
HANGULATJELENTÉS
GALÉRIA
SZÖVETSÉGI KAPITÁNYI NYILATKOZATOK
A NAP TÖRTÉNÉSEI PERCRŐL PERCRE
A VB-SELEJTEZŐK EREDMÉNYEI

„Nem hiszem, hogy két nap alatt lehet a drukkereket kárpótolni, és abszolút meg is lehet őket érteni emiatt, mindent megtettek azért, hogy segítsék ezt a csapatot. Biztosan az is kevés lesz, ha kedden hazai pályán tudunk nyerni, és persze azt is megértjük, ha nem jönnek ki a stadionba” – tekintette előre a keddi, hazai, észtek elleni vb-selejtezőre a szélső.

„Nincs mentség erre a mérkőzésre. Nem tudtunk semmit megvalósítani abból, amit ígértünk, amit nyilatkozgattunk, amiért kijöttünk. Persze más, ha nem így kezdünk, ez teljesen megzavart minket, de nagyon utálom a »mi lett volna, ha« kezdetű felvetéseket. Tény, hogy így nem lehet kezdeni egy mérkőzést. Csődöt mondtunk” – zárta mondandóját a magyar válogatott csapatkapitánya.

„Nagyon nagyot hibáztam, sajnos nem tudom semmissé tenni. Azt beszéltük meg, hogy az első percekben próbáljuk meg átívelni a középpályájukat, ezt akartam tenni, de belsővel rosszul találtam el, ha bárhogy máshogy belerúgok egy jó nagyot, és kimegy a stadionból, az sem baj. Sajnos rosszul találtam el, ez pedig döntően befolyásolta a mérkőzést” – nyilatkozta az első gól előtt hatalmasat hibázó Guzmics Richárd az MTI-nek.

VILÁGBAJNOKI SELEJTEZŐSOROZAT
EURÓPAI ZÓNA, D-CSOPORT, 7. FORDULÓ

ROMÁNIA–MAGYARORSZÁG 3–0
Bukarest, Nemzeti Aréna
Románia: Tatarusanu – Matel, Goian, Chiriches, Rat – Bourceanu, Pintilii – Torje (Tanase, 58.), B. Stancu, Maxim (A. Popa, 64.) – Marica (Hoban 80.). Szövetségi kapitány: Victor Piturca
Magyarország: Bogdán – Vanczák, Lipták, Guzmics, Kádár – Koman (Szabics, 85.), Korcsmár (Hajnal, 34.), Varga J. (Lovrencsics, 68.), Dzsudzsák – Böde – Szalai. Szövetségi kapitány: Egervári Sándor
Gólszerző: Marica (2.), Pintilii (31.), Tanase (88.) 

2019.12.08 04:13:39

Magyar válogatott S. TÓTH JÁNOS, PUSZTAI VIOLA (Monte-Carlo)

Amancio Amaro élete legszebb négy évének tartja, amikor együtt játszott a Real Madridban a magyar futball-legendával.

2019.12.07 23:45:26

Magyar válogatott S. TÓTH JÁNOS, PUSZTAI VIOLA (Monte-Carlo)

A Világ Sportlegendái-díj ünnepélyes átadásán az Aranycsapat és a Real egykori sztárját posztumusz díjjal tüntették ki.

2019.12.06 23:25:50

Magyar válogatott S. TÓTH JÁNOS, PUSZTAI VIOLA (Monte-Carlo)

Fotók. Videó! Posztumusz díjjal jutalmazzák Puskás Ferencet, az F1-es világbajnok is megnézte a legendás labdarúgó karrierjének emlékeiből rendezett kiállítást.

2019.12.03 21:29:53

Magyar válogatott S. T. J.

A Nemzeti Sport szerdai számából ajánljuk.

2019.12.03 20:49:08

Magyar válogatott THURY GÁBOR

ALAPVONAL. Felvetődik a kérdés: nem kellene-e egy korszerű követelményrendszert bevezetni, s ezen keresztül ellenőrizni az utánpótlásban folyó munka hatékonyságát?