Válogatott: Lipták Zoltán sem játszhat a bolgárok elleni meccsen

Vágólapra másolva!
2012.02.24. 19:06
Címkék
A Magyar Labdarúgó-szövetség hivatalos honlapjának beszámolója szerint Lipták Zoltán megsérült az Újpest mai edzésén, így nem léphet pályára a magyar válogatott jövő szerdai, bolgárok elleni felkészülési mérkőzésén.

A lila-fehérek védőjének az oldalsó térdszalagja sérült meg a mai gyakorláson, és az első vizsgálatok szerint néhány hetes kihagyás vár rá, így nem csatlakozik Egervári Sándor keretéhez hétfőn Telkiben. Az MLSZ arról nem adott tájékoztatást, hogy bekerül-e valaki Lipták helyére a keretbe.

Lipták sérüléséről később az Újpest hivatalos honlapja is beszámolt, és Zoran Szpisljak vezetőedző is nyilatkozott az esetről: „Az orvos rögtön megvizsgálta Lipták Zoltánt, és szerencsére semmi komolyat nem talált. Megnyúlt az oldalszalag és bedagadt a bal térde, de egy-másfél héten belül makkegészséges lesz. Hogy ne kockáztassunk egy komolyabb sérülést, orvosi javaslatra, a Baja elleni mérkőzésen nem léphet pályára."

Mint a Nemzeti Sport Online beszámolt róla, Rudolf Gergely, a görög Panathinaikosz magyar csatára sem lép pályára Bulgária ellen, mivel egyelőre nem végez teljes értékű edzésmunkát, ezért a szövetségi kapitány nem számol vele.

A bolgárok elleni felkészülési mérkőzést február 29-én, szerdán 18 órakor rendezik meg Győrben, az mlsz.hu beszámolója szerint belépőket az IBUSZ irodáiban és internetes oldalán lehet váltani, illetve a mérkőzés napján, Győrben is lehet majd jegyet kapni a készlet erejéig.

A legolcsóbb belépő 1000, a legdrágább 2500 forintba kerül.

A MAGYAR VÁLOGATOTT KERETE A BOLGÁROK ELLEN
Kapusok: Bogdán Ádám (Bolton), Csernyánszki Norbert (Paksi FC), Király Gábor (1860 München)
Védők: Juhász Roland (Anderlecht), Kádár Tamás (Newcastle), Korcsmár Zsolt (Brann Bergen), Laczkó Zsolt (Sampdoria), Vanczák Vilmos (Sion), Varga József (DVSC-Teva)
Középpályások: Buzsáky Ákos (QPR), Czvitkovics Péter (Kortrijk), Dzsudzsák Balázs (Dinamo Moszkva), Elek Ákos (Eskisehirspor), Hajnal Tamás (VfB Stuttgart), Koman Vladimir (Monaco), Pintér Ádám (Real Zaragoza)
Támadók: Németh Krisztián (RKC Waalwijk), Priskin Tamás (Alanyija Vlagyikavkaz), Szabics Imre (Sturm Graz), Szalai Ádám (Mainz)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik