U19: Bobálék el sem tudják képzelni, hogy ne javítanának

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.07.19. 21:12
Az U19-es válogatott Ausztria elleni 3–1-es veresége után Bobál Dávid és Tamás Krisztián nyilatkozott a Nemzeti Sport Online-nak a vesztes Eb-nyitányról.

„Az első perceket nagyon rosszul kezdtük. Ez a nagy nyomásnak is betudható, de igazából nem akarom erre fogni – nyilatkozta a Nemzeti Sport Online-nak az osztrákok elleni 3–1-es vereséget követően Bobál Dávid. – Készültünk rájuk, nem az volt a rossz kezdés oka, hogy megleptek volna minket. Egyszerűen nagyon ránk jöttek, nem tudtuk kihozni a labdákat. A szünetben fogadkoztunk, hogy mindent megteszünk a fordításért, de az újabb gól után újra összezuhantunk."Bobál Dávid. – Készültünk rájuk, nem az volt a rossz kezdés oka, hogy megleptek volna minket. Egyszerűen nagyon ránk jöttek, nem tudtuk kihozni a labdákat. A szünetben fogadkoztunk, hogy mindent megteszünk a fordításért, de az újabb gól után újra összezuhantunk."

„A következő meccsen, a portugálok ellen mindenképpen nyernünk kell. Játszottunk már velük, meg is vertük őket, igazából el sem tudom képzelni, hogy ne nyerjünk" – tette hozzá a Honvéd védője.

„Nagyon rosszul kezdtünk. Ilyet még nem is láttam ettől a csapattól, három egyéni hibából kaptuk a gólokat – ezt már a Milan védője, Tamás Krisztián mondta. – A második félidő már jobb volt, de az eleje meghatározta a mérkőzést. A folytatást illetően egyetértek Dáviddal, én sem tudom elképzelni, hogy nem verjük meg a portugálokat."

Tamás kérdésünkre elmondta, iramban, színvonalban nem érzett nagy különbséget, ahhoz képest, amit az olasz utánpótlás-bajnokságban megszokott, hangulatában volt más ez a találkozó. A labdarúgót a jövőjével kapcsolatban is faggattuk. Elmondta, hogy ha nincs az U19-es Eb, akkor mehetett volna a Milan első keretével az amerikai túrára, viszont mivel most még nem lenne esélye az első csapatba bekerülni, így mindenképpen kölcsönben folytatja majd, várhatóan az olasz másodosztályban, viszont konkrét csapatnévvel még nem tudott szolgálni.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik