Szoboszlai Lang gólpasszáról: Végre használta az eszét védőként

PUSZTAI VIOLAPUSZTAI VIOLA
Vágólapra másolva!
2024.03.27. 07:45
null
Szoboszlai Dominik nem volt megelégedve a Koszovó elleni első félidővel, mert pont azokat a hibákat vétették, amelyeket megbeszélték, hogy nem kéne. A magyar válogatott csapatkapitánya beszélt a saját, illetve Nagy Zsolt góljáról is, utóbbi esetében Lang Ádámnak szúrt oda viccesen.

„Végre Langi is használta a fejét védőként” jegyezte meg a mérkőzés után, és nem ez volt az egyetlen olyan mondata, amely mosolyt csalt az arcokra. Arról is beszélt, mit mondott neki Kleinheisler László a gólja után, és elégedett volt-e Schäfer András beadásával. 

Videónkban emellett azt is elmondja, hogy elégedetlen volt az első félidei játékkal, és arra is kitér, hogy esett neki, amikor az egész stadion a nevét skandálta. 

 

NEMZETKÖZI FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
MAGYARORSZÁG−KOSZOVÓ 2–0 (0–0) 
Budapest, Puskás Aréna, 56 000 néző. Vezeti: Hategan (román)
MAGYARORSZÁG: Dibusz − Lang, Dárdai M., Szalai A. − Bolla (Nego, 68.), Nagy Á. (Schäfer, a szünetben), Styles (Vancsa, 84.), Nagy Zs. (Mocsi, 88.) − Gazdag (Kleinheisler, a szünetben) Szoboszlai − Ádám M. (Varga Barnabás, a szünetben). Szövetségi kapitány: Marco Rossi
KOSZOVÓ: Muric − Vojvoda, Am. Rrahmani, Aliti, Rrudhani (Hadergjonaj, 71.) − Idrizi (Loshaj, 83.), V. Berisha (Al. Rrahmani, 83.) − Zhegrova (Bytyqi, 64.), Muslija (Celina, 64.), Rashica − Muriqi (Rashani, 64.). Szövetségi kapitány: Franco Foda
Gólszerző: Szoboszlai (58.), Nagy Zs. (86.)

ONLINE KÖZVETÍTÉS, ÉRDEKESSÉGEK, STATISZTIKÁK ITT!

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik