U21: A játékhiány? Máskor sem szoktam olyan sokat szerepelni a klubomban – Németh András

Vágólapra másolva!
2023.09.08. 13:06
A magyar U21-es válogatottnak lehet hiányérzete a Kazahsztán ellen mutatott játék miatt, ugyanakkor örvendetes, hogy kapott gól nélkül lehozta a mérkőzést, s győzelemmel kezdte az Európa-bajnoki selejtezősorozatot. A találkozó után az első gólt előkészítő, Hamburgban légióskodó Németh Andrással beszélgettünk.

Németh Andrástól azt kérdeztük: azután, hogy a felnőttválogatottban már gólja is van, mit jelentett neki az U21-es meghívó.

„Örültem, amikor megkaptam, mert jó ideje nem játszottam kezdőként meg ilyen sok percet, úgyhogy örültem, hogy számítottak rám, és tudtam bizonyítani.”

Videónkban szóba kerül, hogy mennyire érezte a játékhiányt; mit jelentett neki a gólpassz; bizonyíthat-e a válogatottbeli teljesítményével a Hamburgnak, illetve, hogy érzi magát egyáltalán német klubjában.

GERA: NYÖGVENYELŐSNEK TŰNHETETT, DE ÖRÜLÖK A SIKERNEK

LISZTES: REMÉLEM, HA LÁTOTT MA SZTANKOVICS, AKKOR ELÉGEDETT

MAGYARORSZÁG–KAZAHSZTÁN 2–0 (1–0)
Szeged,
Szent Gellért Fórum, 1200 néző. Vezette: Kurgeli (Komcsenko, Geckov – fehéroroszok)
MAGYARORSZÁG: Hegyi – Szabó A., Iyinbor, Csinger – Kovács M., Baráth P. (Katona B., 80.), Horváth A. (Bényei, 14.), Benczenleitner – Vancsa Z. (Lisztes K., 63.), Németh A. (Kocsis D., 63.), Vitális (Eördögh, 80.). Szövetségi edző: Gera Zoltán
KAZAHSZTÁN: Anarbekov – Dobaj, Sirobokov, Zsumakanov, Kalmirza (Kaldibekov, 74.), Kurgin (Tkacsenko, 64.) – Buribajev, Szadibekov (Galim, 86.), Nazimkanov, Mitrofanov (Abdulla, 75.) – Szviridov (Jesszimbekov, 86.). Szövetségi edző: Kajrat Nurdauletov
Gólszerző: Kovács M. (10.), Eördögh (89.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik