U17-es női Eb-sel.: pocsék kezdés után egy pont a rajton

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.03.21. 19:58
A magyar női U17-es labdarúgó-válogatott 1–1-es döntetlent játszott Görögországgal az Európa-bajnoki selejtezősorozat elitkörének 1. fordulójában.

Pocsékul indult a mérkőzés, Halla Petra nem értette meg magát a védőkkel, a labdára Janna Papatheodoru csapott le, és a bal alsóba lőtt – még fél perc sem telt el a meccsből (0–1)!Janna Papatheodoru csapott le, és a bal alsóba lőtt – még fél perc sem telt el a meccsből (0–1)!

A kapott gól finoman szólva sem törte meg a mieinket, sorra dolgozták ki a veszélyes helyzeteket, és bár Papp Luca lehetőségei kimaradtak, továbbá Czellér Dorottya ziccerét a kapus, Ploner Szandra szabadrúgást követő távoli löketét pedig a léc hárította, a 24. percben összejött a megérdemelt egyenlítés. Buzás Kata jobb oldali beadása után Nagy Vanessza átvette a labdát, majd 18 méterről a bal alsóba lőtt (1–1).

A fordulás után is támadásban maradtak a mieink, de hiába a helyzetek sora és az összesen 20 kapura lövés, a csupán kétszer próbálkozó görögök szereztek egy pontot.

U17-ES NŐI EURÓPA-BAJNOKI SELEJTEZŐ
ELITKÖR, 1. CSOPORT, 1. FORDULÓ
MAGYARORSZÁG–Görögország 1–1
Gólszerző:
Nagy Vanessza (24.), ill. Papatheodoru (1.)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik