nemzetisport.hu 2015.02.27 18:24 Frissítve: 2015.03.26 12:54

Parma: milyen hatással lesz a csőd Tőzsérre? Itt a válasz

Tőzsér Dániel helyzete nem egyszerű, a magyar légiós jelenleg az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokságban (Championship) szereplő Watfordban szerepel kölcsönben, anyaklubja, a Parma anyagi helyzete azonban nem könnyíti meg a középpályás életét.

 

„Milyen hatással lesz a Parma pénzügyi helyzete Tőzsérre? A válasz: semmilyen” – egyszerűsíti le a helyzetet a watfordobserver.co.uk szakírója, Frank Smith.

Nagy a baj – megint elhalasztották a Parma meccsét
Egymás után második bajnoki mérkőzése marad el az olasz labdarúgó élvonalban sereghajtó Parmának, mivel a klub az alapfeladatait sem képes ellátni. BŐVEBBEN ITT»

A helyi lap hosszan elemzi Tőzsér Dániel, valamint a szintén a Parmától érkező Gianni Munari helyzetét, és a szakértőket is bevonó cikk szerzője végül arra az elhatározásra jutott, a magyar légiós és Olaszországból érkező csapattársa egyelőre biztonságban van.

Tőzsér két napot töltött hivatalosan a Parmánál, a sárga-kék klub 2014 nyarán, július 5-én vásárolta meg a középpályást, majd hetedikén továbbadta kölcsönbe a Watfordnak két szezonra, opciós joggal plusz egy évre.

A beszámoló szerint Tőzsérnek a nemzetközi kölcsönadási szerződés miatt így nem kell izgulnia, a kontraktusát a Parma anyagi helyzetétől függetlenül kitöltheti Watfordban, így ha az angol klub nem akarja megtartani, akkor is biztos helye van a 2015–2016-os idény végéig. Hogy utána mi lesz, az már a jövő zenéje…

2019.08.17 07:46:19

Légiósok BABJÁK BENCE

A magyar válogatott kapusa vasárnap a 100. bajnokiján lép pályára a német élvonalban.

2019.08.09 08:01:50

Légiósok CSILLAG PÉTER, SZABÓ MIKLÓS (FOTÓ)

A Dundalk elleni El-selejtező győztes gólszerzője beszélt a pozsonyi tábor különleges elismeréséről és az éjjeli edzésről is.