Légiósok: Dzsudzsák kapcsán repkednek a sztárcsapatok nevei

Vágólapra másolva!
2015.03.30. 11:02
null
Dzsudzsák Balázs neve most a Galatasaraynál és az Internél került szóba (Fotó: fcdynamo.ru)
A nemzetközi sportsajtóban ismét felröppent két európai sztárcsapat neve Dzsudzsák Balázzsal kapcsolatban. A Dinamo Moszkva magyar válogatott szélsőjét Törökországban a Galatasarayjal hozták szóba, míg Olaszországban a Lazio mellett ismét összeboronálták az Internazionaléval. Sőt, Dzsudzsák állítólag hajlandó belemenni a fizetéscsökkentésbe, hogy országot válthasson.

 

Török sajtóértesülések szerint a Galatasaraynál felvetődött Dzsudzsák Balázs szerződtetésének lehetősége. A 28 éves játékos a Stars and Friends menedzseriroda érdekeltségi körébe tartozik, akárcsak az isztambuli klubot erősítő Burak Yilmaz, Umut Bulut és Emre Colak. Igaz, az említett futballisták ügyeit nem Vörösbaranyi József, hanem Ali Egesel intézi.

Az ajanshaber.com című honlap kiemeli, hogy a 12 millió euróra taksált Dzsudzsák ballábas szabadrúgásai életveszélyesek, a futballista átlag feletti rúgótechnikával van megáldva. A magyar válogatott csapatkapitányát a török sztárcsapatok közül korábban a Fenerbahcéval hozták szóba.

A PSV korábbi játékosa iránt az olasz élvonalból a Lazio és az Inter érdeklődik. Mint arról beszámoltunk, a római együttes sportigazgatója, Igli Tare nemrégiben Moszkvában járt, hogy személyesen egyeztessen a Dinamo képviselőivel a játékos átigazolásával kapcsolatban.

A serieanews.com arról ír, a milánói csapat vezetőedzője, Roberto Mancini szeretne új bábukat felsorakoztatni a sakktábláján, Erick Thohir tulajdonos pedig hajlandó arra, hogy teljesítse a szakvezető igényeit.

A legérdekesebb információval azonban az Il Messaggero szolgált, amely úgy tudja, Dzsudzsák hajlandó belemenni fizetésének csökkentésébe, hogy a Lazióban folytathassa pályafutását. A lap szerint az évente 2.5 millió eurót kereső játékos tökéletesen beleillene a Stefano Pioli vezetőedző által erőltetett 4–3–3-as játékrendszerbe.

Dzsudzsák szerződése 2015 végén jár le a Dinamo Moszkvánál, tehát az orosz egyesületnek – amennyiben nem hosszabbít vele – legkésőbb a januári átigazolási időszakban el kell engednie, ha még pénzt szeretne látni érte.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik