Légiósok: Bogdán megállapodott a Liverpoollal – sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.06.06. 12:10
null
Bogdán Ádám a következő szezont a Liverpool tagjaként kezdheti meg. (Fotó: Reuters)
Az ESPN, valamint egybehangzó angol sajtóértesülések szerint Bogdán Ádám, a Bolton kapusa megállapodott az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Liverpoollal.

A Bolton marasztalja Bogdánt, első számú kapusként számítanak rá a jövőben, de mint beszámoltunk róla, a válogatott kapus neve a Liverpoolnál is felvetődött.

Szombaton a Telegraph, a Daily Mirror, a Daily Mail és az ESPN is arról számolt be, hogy megszületett az egyezség a Liverpool és a kapus között. Brad Jones, a csapat második számú kapusa nem kap új szerződést a klubnál, így a „vörösöknek” mindenképpen kell egy új kapus.

„Zajlanak az események, az alaphelyzet az, hogy a Boltontól kaptam egy ajánlatot, a többi hír puszta spekuláció. Bízom benne, hogy hamarosan eldől a sorsom – mondta korábban a Nemzeti Sport Online-nak Bogdán. – A célom, hogy magasabb szinten játsszak, de ez attól is függ, hol lesz lehetőségem. Meglátjuk, minden eldől a következő egy-két hétben.”

A magyar kapus szerződtetése már januárban felvetődött a Liverpoolnál, miután Bogdán remekül védett a Boltonban a két együttes FA-kupa-mérkőzésén.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik