Bolton: Első számú kapus lesz - a klubikon bízik Bogdán maradásában

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.06.01. 12:19
A Bolton labdarúgócsapatának korábbi alapembere, a több mint kétszáz mérkőzésen pályára lépő kapus, Keith Branagan bízik abban, hogy Bogdán Ádám elfogadja a klub szerződéshosszabbítási ajánlatát, és marad a másodosztályú együttesnél. Már csak azért is, mert szerinte a jövőben biztosan első számú kapusként számít rá Neil Lennon menedzser.

„Remélem, hogy Ádám marad a klubnál, mert őt jó játékosnak tartom, és szeretném, ha az alapemberek nem távoznának – mondta az 1996–1997-ben másodosztályú bajnoki címet szerző együttes kapusa, jelenlegi utánpótlásedző, aki nyolc évet töltött a Boltonnál, csakúgy, mint a magyar légiós eddig. – Ez éppen olyan fontos, mint az, hogy kiket szerződtetsz az erősítés reményében. Szerintem az, hogy a szakvezetőség nem marasztalta Andy Lonergant, annak a bizonyítéka, hogy egyértelműen Ádám lesz az első számú kapus a következő idényben. Neil pontosan tudja, hogy milyen csapatot akar a pályára küldeni, és biztos vagyok abban, hogy ő is szeretné, ha Ádám maradna, aki a szezon végén jól játszott.”

A szezonban a 31 éves Lonergan 29, míg a többször is sérüléssel bajlódó Bogdán 10 bajnokin kapott szerepet. A 27 éves magyar légiós szerződése június végén lejár, a napokban arról számolhattunk be angol sajtóhírekre hivatkozva, hogy a Liverpoolnál továbbra is képben van. Friss hír erről a vonalról, hogy a „vörösök” első számú kiszemeltje a Cardiff City skót kapusa, a 30 éves David Marshall.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik