Liverpool: bravúrjai után szerződtetnék Bogdánt - sajtóhír

Vágólapra másolva!
2015.01.25. 20:47
null
Bogdán Ádám Liverpool elleni teljesítménye mindenképpen jót tesz karrierjének (Fotó: Action Images)
Angol sajtóértesülések szerint az angol Premier League-ben szereplő Liverpool átigazolná a Boltonból a magyar kapust, Bogdán Ádámot.

Több angol híroldal is arról számolt be, hogy a Liverpool ellen szombaton bravúrosan védő Bogdán meggyőzte Brendan Rodgerst, aki már a télen szerződtetné. A magyar kapusnak a nyáron lejár a megállapodása a Boltonnal, így ha a Wanderers nem hosszabbít vele, ingyen elveszíti.

Az angol portálok azt írják, Rodgers már korábban is kinézte magának Bogdánt, aki szombaton győzte meg végleg a menedzsert arról, hogy érdemes megszereznie. A kapus az elmúlt időszakban csak a kupákban véd, a bajnokságban – műtétje miatt – kiszorult a kezdő tizenegyből, mivel Andy Lonergan meggyőzően teljesített.

Bogdán-bravúrok a Liverpool ellen

A Liverpool azonban nem áll túl jól kapusfronton. Rodgers első számú jelöltje, a belga Simon Mignolet nincs túl jó formában, ezért az elmúlt időszakban előfordult, hogy a kispadra szorult Brad Jones mögött, igaz, miután az ausztrál megsérült, visszakerült a kezdőcsapatba.

Bogdán szombati meggyőző teljesítménye mindenképpen jót tesz karrierjének. Ha nem tudja visszaszerezni a Boltonnál első számú pozícióját, számíthat rá, hogy több klub is versenybe száll érte. Az angolok szerint Németországból a Mainz, a Hannover és a Stuttgart, a szigetországból a Liverpool mellett a Cardiff City is vinné.

Bogdán: Nem egy meccs alapján kell megítélni

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik