Légiósok: „bombameglepetés!” Bogdánt kinézte a Liverpool?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.05.27. 10:16
„Bombameglepetés!” – írja az angol The Sun szerdai számában, amelyben állítja, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Liverpool tárgyalásokat kezdett Bogdán Ádámmal.

Mint arról beszámoltunk, Bogdán Ádámnak, a Bolton Wanderers kapusának szerződése az idény végén lejár, és bár a klub szeretne vele hosszabbítani, több csapat is érdeklődik iránta, egyelőre nincs hivatalos egyezség. A The Sun szerdán meglepő hírrel állt elő: a Liverpool újra bejelentkezett a magyar játékosért.szeretne vele hosszabbítani, több csapat is érdeklődik iránta, egyelőre nincs hivatalos egyezség. A The Sun szerdán meglepő hírrel állt elő: a Liverpool újra bejelentkezett a magyar játékosért.

A „vörösök” még a januári FA-kupa-találkozón figyeltek fel Bogdánra, akit a lapok össze is boronáltak a kapust kereső liverpooli csapattal, ám akkor a pletykaáradat hamar alábbhagyott.

A britek úgy tudják, a Liverpool továbbra sem tett le a magyar megszerzéséről, és a klub vezetősége most újra felvette a kapcsolatot Bogdánnal. Ráadásul most már csak és kizárólag vele kell(ene) megegyezni a szerződésről, nem úgy, mint fél évvel ezelőtt, amikor még a Boltonnal is tárgyalóasztalhoz kellett volna ülni.

Bogdánról nem mondtak le Brendan Rodgersék? (Fotó: thesun.co.uk)
Bogdánról nem mondtak le Brendan Rodgersék? (Fotó: thesun.co.uk)

A Championship 2014–2015-ös idényében tíz bajnokin pályára lépő kapus szerződése június 30-án jár le Boltonban, piaci értékét a transfermarkt.de kétmillió euróra becsüli. A magyar kapus iránt legutóbb a kétszeres BEK-győztes, jelenleg szintén angol második ligás Nottingham Forest érdeklődött, valamint Németországból is akadt kérője.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik