Lech: Kádár mégsem igazol el? Vasárnap akár pályára is léphet

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.07.21. 20:35
A lengyel élvonalban szereplő Lech Poznan hivatalos honlapján közölte, hogy Kádár Tamás csatlakozott a kerethez és részt vett a 2016-os Európa-bajnokságot követő első edzésén. A klub szerint vasárnap akár pályára is léphet a bajnokság második fordulójában.

A hír azért lehet érdekes, mert egy héttel ezelőtt a Lech Poznan meghosszabbította a hátvéd szabadságát, így támogatva Kádár tárgyalását egy meg nem nevezett klubbal – az olasz sajtó tudomása szerint ez a Palermo, vagy a Nagy Ádámot szerződtető Bologna lehetett. egy héttel ezelőtt a Lech Poznan meghosszabbította a hátvéd szabadságát, így támogatva Kádár tárgyalását egy meg nem nevezett klubbal – az olasz sajtó tudomása szerint ez a Palermo, vagy a Nagy Ádámot szerződtető Bologna lehetett.

A plusz szabadnapok ellenére úgy tűnik, Kádár átigazolási ügye (egyelőre) nem oldódott meg, vagy épp ellenkezőleg, nem szerződik el Lengyelországból.

A klub megjegyzi, hogy a magyar hátvéd három és fél hétig nem volt edzésben, a helyét az előző két mérkőzésen a 18 éves Robert Gumny vette át a csapatban. Arról, hogy pályára lép-e vasárnap, a Zaglebie Lubin elleni bajnokin, a vezetőedző, Jan Urban dönt majd.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik