Koman: Cassanóval jó párost alkothatunk

Vágólapra másolva!
2010.07.21. 13:21
Koman Vladimir Antonio Cassano passzaiból két gólt is szerzett a Bőcs elleni felkészülési mérkőzésen. A fiatal magyar középpályás ezt követően nyilatkozott a Sampdoria hivatalos honlapjának, amelynek elmondta, szívesen játszik a bal oldalon is, és egyik nagy álma, hogy a Bajnokok Ligájában szerepelhessen csapatával.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, Koman Valdimir két gólt szerzett a Sampdoriában a csapat Bőcs elleni felkészülési mérkőzésén.Koman Valdimir két gólt szerzett a Sampdoriában a csapat Bőcs elleni felkészülési mérkőzésén.

Koman a BL-be vágyik a Sampdoriával.
Koman a BL-be vágyik a Sampdoriával.

A meccset követően a fiatal magyar középpályás a csapat hivatalos honlapjának elmondta, egyáltalán nem zavarja, ha nem irányítóként, hanem a bal oldalon kell szerepelnie.

„Szívesen játszom a bal szélen is a Sampdoriában. Eredetileg irányító középpályást szoktam játszani, de az Avellinóban és a Bariban is megfordultam már a bal oldalon. Ezért, semmi kifogásom ellene, ha az edző azt szeretné, hogy a szélen szerepeljek" – nyilatkozta Koman Vladimir.

A magyar futballista, aki két gólpasszt kapott Antonio Cassanótól, arról is beszélt, milyen egy ekkora sztár oldalán szerepelni.

„Nagyszerű dolog olyan játékos mellett szerepelni, mint Cassano. Egyszerűen, sallangmentesen játszik, mindent a csapatért tesz" – méltatta a két gólpasszt adó csapattársát Koman.

A fiatal középpályás beszélt a terveiről is: „Azt szeretném, hogy az edzőm megbízzon bennem, és stabil tagja legyek az együttesnek. Ha a Bajnokok Ligájában szerepelhetnék a Sampdoriával, akkor valóra válna egy nagy álmom. Nagy kihívás lesz a következő szezon számunkra, de napról napra fejlődünk, és ez jó jel. Nem szeretnék ígérgetni, de abban biztos vagyok, mindent megteszünk, hogy szurkolóinknak örömet szerezzünk" – mondta Koman Vladimir.

SAMPDORIA–BŐCS 4–0
 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik